Pár nap és jön a Realme Buds Air Neo

2020.05.22| GsmArena

A közelgő vezeték nélküli fülhallgató 17 órányi lejátszást ígér.

A Realme tavaly decemberben mutatta be az első, valóban vezeték nélküli fülhallgatóját, a Buds Air-t. A cég ma jelentette be, hogy május 25-én érkezik az új TWS fülhallgatója, amely a Buds Air Neo elnevezést kapta. Az új füles első ránézésre ugyanolyan, mint a Buds Air, de ha jobban megfigyeli az ember, akkor észrevehet néhány eltérést. Ilyen például, hogy a Neo szárán nem található ezüst gyűrű, valamint a kettős mikrofon sem látható.

Pár nap és jön a Realme Buds Air Neo

Három szín közül lehet majd választani, ezek a fehér, a piros és a zöld színek lesznek. Összesen 17 órányi lejátszást ígér a töltő tokkal együtt, és három órát egyetlen töltéssel. A Buds Air Neo a sima Air olcsóbb változata, így valószínűleg nem fogja támogatni a vezeték nélküli töltést.

A füles azonnali, automatikus csatlakozást ígér és ezen túl érintőpanellel is rendelkezni fog, ami elősegíti a hívások fogadását és a zeneszámok lejátszását vagy éppen a szüneteltetését. Pontos összeget még nem tudunk, de egy kiszivárgott hír szerint 36 euróba fog kerülni a hamarosan bemutatásra kerülő termék.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei