Öt új Motorola debütált

2010.10.07
Címkék:

Az amerikai gyártó öt új mobillal bõvíti androidos termékportfólióját.  

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az amerikai gyártó öt új mobillal bõvíti androidos termékportfólióját. A tegnap bemutatott Motorola Droid Pro után itt van öt friss készülék, amelyek közül az egyik kilóg, õt régebb óta ismerhetjük. A Motorola Spice egy Android 2.1 rendszert futtató, hagyományos csúszkás kialakítású modell teljes értékû QWERTY billentyûzettel, 3 col képátlós, kapacitív érintõkijelzõvel, 3 megapixeles kamerával, valamint érdekessége, hogy egynegyed részt újrahasznosított anyagokból készült.

Öt új Motorola debütált

A második készülék a Motorola Citrus, amely a Spice fizikai QWERTY gombsor nélküli változata. A Spice-hoz hasonlóan a Citrusban is elérhetõ HSDPA és Wi-Fi, Bluetooth, valamint A-GPS és az izgalmas hátlap, ennek neve Backtrack panel. Segítségével a hátlapon lévõ touchpaddal is kezelhetjük a telefont.

Öt új Motorola debütált

A Motorola Bravo a harmadik készülék, amelyben Android 2.1 rendszer, valamint egy 800 megahertzes processzor található, de nem maradt ki a mostanában bevált, 3.7 colos, WVGA felbontású érintõkijelzõ, ahogy a 3 megapixeles kamera és a DLNA-támogatás is adott.

Öt új Motorola debütált

A Motorola Flipside is Android Eclair-rel debütál – MotoBlur kezelõfelülettel –, rejtett QWERTY gombsora oldalra csúszik ki a készülékházból. A Flipside HVGA felbontású megjelenítõje 3.1 colos, támogatja a pinch-to-zoom funkciót. A kijelzõ alatt egy, a laptopoknál használt track pad található a könnyebb (?) kezelhetõség érdekében.

Öt új Motorola debütált

Az ötödik készülék a már megismert Motorola Flipout, a négyzet alakú telefon. Mindegyik mobil egyelõre Amerikában kezd, ezeken a neveken legalábbis biztosan. Arról egyelõre nincs hír, hogy Európába mikor és milyen néven kerülhetnek a készülékek.

Öt új Motorola debütált



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei