Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

2023.03.27| Android Police
Címkék:

USB-C

,

AirPods


Az ipari szereplők széles körben elfogadták az USB-C-t a töltésre és adatátvitelre szolgáló szabványként, de az Apple eddig nem követte ezt a trendet.

Bár a cég áttért összes laptopján és tabletjén az USB-C-re, az aktuális iPhone-ok és a legtöbb Apple kiegészítő még mindig az Apple saját Lightning csatlakozóját használja. Azonban ez is változik: Az Apple a nemrégiben elfogadott EU-szabályozásnak engedve, USB-C-s iPhone-t ad ki. A TechRadar jelentése szerint egy új szivárogtatásnak köszönhetően, az Apple dolgozik egy olyan AirPods-on is, amelyhez egy USB-C-s töltőtok tartozik.

Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

A Twitter @aaronp613 a héten azt posztolta, hogy az iOS 16.4 béta tartalmaz utalásokat mind az A3048-as modellszámú új AirPods-ra, mind az A2968-as modellszámú új AirPods töltőtokra vonatkozóan. Az Apple elemzője és szivárogtatója, Ming-Chi Kuo tegnap azt tweetelte, hogy ő úgy gondolja, hogy ez az USB-C-vel felszerelt, frissített verzióját képezi majd a második generációs AirPods Pro-nak.

Kuo szerint az új AirPods szállítása a második vagy harmadik negyedévben kezdődik el, azaz idén szeptember végéig valamikor. Kuo továbbá azt mondja, hogy nem hiszi, hogy az Apple jelenleg dolgozik USB-C frissítéseken a nem Pro AirPods-hoz. Kuo korábban számos Apple fejlesztést pontosan megjósolt, például az iPhone 14 előlapi kamerájának az automatikus fókuszálását - ez először történt meg az Apple-nél.

Bár az Apple azt állítja, hogy a Lightningről való áttérés az USB-C-re az e-hulladék mennyiségének növekedését okozza, és akadályozza az innovációt, nehéz nem észrevenni, hogy az egységes töltőkábel használata a fogyasztók számára nyereséges. Azonban ne várjon arra, hogy az új töltőport önmagában elég lesz ahhoz, hogy Androidos telefonhoz is passzoljon; az AirPods jellemzői, mint például az in-ear érzékelés (és a firmware frissítések) csak más Apple eszközökkel működnek.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei