Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

2023.03.27| Android Police
Címkék:

USB-C

,

AirPods


Az ipari szereplők széles körben elfogadták az USB-C-t a töltésre és adatátvitelre szolgáló szabványként, de az Apple eddig nem követte ezt a trendet.

Bár a cég áttért összes laptopján és tabletjén az USB-C-re, az aktuális iPhone-ok és a legtöbb Apple kiegészítő még mindig az Apple saját Lightning csatlakozóját használja. Azonban ez is változik: Az Apple a nemrégiben elfogadott EU-szabályozásnak engedve, USB-C-s iPhone-t ad ki. A TechRadar jelentése szerint egy új szivárogtatásnak köszönhetően, az Apple dolgozik egy olyan AirPods-on is, amelyhez egy USB-C-s töltőtok tartozik.

Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

A Twitter @aaronp613 a héten azt posztolta, hogy az iOS 16.4 béta tartalmaz utalásokat mind az A3048-as modellszámú új AirPods-ra, mind az A2968-as modellszámú új AirPods töltőtokra vonatkozóan. Az Apple elemzője és szivárogtatója, Ming-Chi Kuo tegnap azt tweetelte, hogy ő úgy gondolja, hogy ez az USB-C-vel felszerelt, frissített verzióját képezi majd a második generációs AirPods Pro-nak.

Kuo szerint az új AirPods szállítása a második vagy harmadik negyedévben kezdődik el, azaz idén szeptember végéig valamikor. Kuo továbbá azt mondja, hogy nem hiszi, hogy az Apple jelenleg dolgozik USB-C frissítéseken a nem Pro AirPods-hoz. Kuo korábban számos Apple fejlesztést pontosan megjósolt, például az iPhone 14 előlapi kamerájának az automatikus fókuszálását - ez először történt meg az Apple-nél.

Bár az Apple azt állítja, hogy a Lightningről való áttérés az USB-C-re az e-hulladék mennyiségének növekedését okozza, és akadályozza az innovációt, nehéz nem észrevenni, hogy az egységes töltőkábel használata a fogyasztók számára nyereséges. Azonban ne várjon arra, hogy az új töltőport önmagában elég lesz ahhoz, hogy Androidos telefonhoz is passzoljon; az AirPods jellemzői, mint például az in-ear érzékelés (és a firmware frissítések) csak más Apple eszközökkel működnek.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei