Összecsukható telefonok? Már te is szerezhetsz egyet!

2024.05.07| 9to5Google

Ismerd meg a Samsung Galaxy Z Fold 6-ot, a közelgő összecsukható okostelefonot, amely szélesebb külső kijelzővel és élesebb sarkokkal érkezik, új lendületet adva az összecsukható telefonok világának.

A Samsung Galaxy Z Fold sorozata mindig is az innováció élén járt az összecsukható okostelefonok terén. Azonban, míg az előző modellek követték a hasonló alapvető dizájnnyelvet, úgy tűnik, hogy a Galaxy Z Fold 6 jelentős változásokat hozhat. Friss szivárgások és megbízható források alapján úgy néz ki, hogy a közelgő készülék szélesebb külső kijelzővel és élesebb sarkokkal fog rendelkezni.

Az Ice Universe nevű megbízható Samsung tipster ma megosztott néhány korai képernyővédőt a Galaxy Z Fold 6-hoz, amelyek arra utalnak, hogy a külső kijelző szélesebb lesz, mint az előző modelleké. A jelenlegi információk szerint a külső kijelző szélessége közelíteni fog a 60 mm-es értékhez, ami jelentős növekedést jelent az előző, körülbelül 57 mm-es mérethez képest. Ez a változás közelebb hozza a készüléket más összecsukható készülékek külső kijelzőjéhez, és javíthatja az általános felhasználói élményt.

Az új szivárgások emellett azt is sugallják, hogy a Galaxy Z Fold 6 külső kijelzőjének sarkai élesebbek lesznek, ellentétben az előző generációkkal, amelyek lekerekített sarkokkal rendelkeztek. Ez a változás nem csak esztétikailag fontos, hanem praktikus szempontból is, mivel javíthatja a készülék egészének megjelenését és kezelhetőségét.

Bár a pontos részletek még nem ismertek, várhatóan a Samsung júliusban fogja bemutatni a Galaxy Z Fold 6-ot. Azonban a pletykák egyelőre ellentmondásosak arról, hogy a Samsung több változatot is piacra dob-e, és ezek miben különbözhetnek egymástól.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Összecsukható telefonok? Már te is szerezhetsz egyet!

Ezek a változások új lendületet adhatnak a Galaxy Z Fold sorozatnak, és segíthetnek a Samsungnak megerősíteni pozícióját az összecsukható okostelefonok piacán. Ahogy közeledünk a bemutatóhoz, további részletek várhatóan fognak kiszivárogni a készülékről, és izgatottan várjuk, hogy lássuk, hogyan alakulnak ezek az új fejlesztések a gyakorlatban.

Kövesse figyelemmel az új fejleményeket a Samsung Galaxy Z Fold 6 kapcsán, és ne felejtse el ellátogatni honlapunkra, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekkel kapcsolatban a technológia világából.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei