Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

2023.11.22| (x)
Címkék:

Oscal TIGER 12


Megjelent az Oscal TIGER 12 okostelefon 2,4K 120 Hz-es kijelzővel, 6 nm-es Helio G99-zel és akár 24 GB RAM-mal, szupertiszta 64 MP-es kamerával.

Az idők változásával a fiatal generáció mobiltelefonjai iránti igényei is változnak. Arra vágynak, hogy tisztább, élénkebb fényképeket, művészibb videókat készítsenek, és simább játékélményt élvezzenek. Az Oscal, megértve igényeiket, piacra dobta a vadonatúj TIGER sorozatot, amely ideális fotózáshoz, videózáshoz és zökkenőmentes játékhoz, karcsú és stílusos dizájnt, megbízható kamerákat és csúcsteljesítményt biztosít.

Letisztult megjelenése és három színválasztéka mellett az Oscal TIGER 12 a teljesítményt és a kamerát is jelentősen továbbfejlesztette az előd TIGER 10-hez képest. A TIGER 12 szupertiszta, 64 MP-es Samsung ISOCELL GW3 hátsó főkamerával van felszerelve, ezenkívül a Samsung beépített Super PD technológiája gyorsabb és precízebb autofókuszról gondoskodik.

Az Oscal TIGER 12 nemcsak a mobilfotózásban kiváló, hanem erősebb általános teljesítményt is nyújt. Az alkalmazások indítási sebességének növelése érdekében a TIGER 12 akár 24 GB-ig növeli a RAM-ot, és magában foglalja a legmodernebb 6 nm-es Helio G99 lapkakészletet, lenyűgöző AnTuTu pontszámmal, amely akár 438 186 is lehet, ami magasabb szintre emeli a teljesítményét. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

Akár HD filmeket szeretnének nézni, akár a játék birodalmában szeretnének elmerülni a felhasználók, zökkenőmentes, gyors és kellemes élményben lehet részük. Emellett a simaság és válaszkészség növelése érdekében a TIGER 12 támogatja a 120 Hz-es frissítési gyakoriságot. A rendszerindításhoz a legújabb, Android 13-ra épülő DokeOS 4.0 is kényelmesebb kezelést kíván biztosítani a felhasználóknak.

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

Az Oscal TIGER 12 három új, stílusos színváltozatban érhető el - Cerulean Blue, Flowing Purple és Cloudwing Grey -, amelyek mindegyike az Oscal következetes egyéniségét és divatos stílusát tükrözi. Ezenkívül vékony, 8,35 mm-es testtel és könnyű, 198 grammos tömeggel büszkélkedhet, ami növeli a hordozhatóságot és a kényelmet. 

A Smart-K Box hangszóróval felszerelt TIGER 12 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztább tónusokban és mélyebb hanghatásokban gyönyörködjenek, akár szenvedélyes rockzenét hallgatnak, akár halk dallamokat. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

Az Oscal TIGER 12 mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető az 5000 mAh-s akkumulátornak és a 33 W-os gyorstöltési technológiának köszönhetően.

A 64 megapixeles hátsó Samsung ISOCELL GW3 kamerával, szuper PD technológiával, amely összehasonlítja a két különböző ponton észlelt fázist a téma fókuszálásához, az Oscal TIGER 12 képes megragadni a pillanatokat bármilyen kihívást jelentő fényviszonyok között. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

A beépített Smart-ISO technológia automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat a felhasználók számára, növelve az élességet világos környezetben, miközben megakadályozza a túltelített képeket, és még gyenge fényviszonyok mellett is tisztán rögzíti a képeket hihetetlen részletességgel. Emellett a Tetrapixel technológia több fényt is képes rögzíteni sötétben azáltal, hogy automatikusan beállítja a képpontokat a fény intenzitása szerint. 

A TIGER 12 13 MP-es előlapi Samsung ISOCELL 3L6 kamerája támogatja a PDAF-et a gyorsan mozgó tárgyak pontos rögzítéséhez. Emellett az ArcSoft 7.0 technológia által támogatott TIGER 12 különféle szűrőket és kameramódokat kínál a felhasználóknak. A HDR mód fényesebb csúcsfényeket és részletesebb árnyékokat biztosít minden képhez, a Szuper éjszakai mód pedig minimális képzajjal és fokozott tisztasággal biztosít éjszakai fényképeket. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

Ezen túlmenően, a TIGER 12 egyedülálló portré üzemmódja, Pro Mode és 2K videofelvétele szépség móddal biztosítja, hogy a felhasználók extra erőfeszítés nélkül kiváló minőségű képeket készítsenek. A TIGER 12 Smart Google Lens-szel is rendelkezik, amely támogatja a munkát és a tanulást. 

A 2,2 GHz-es órajellel rendelkező Oscal TIGER 12 a legfejlettebb 6 nm-es MediaTek Helio G99-et alkalmazza, amely szinte összehasonlítható az 5G lapkakészlettel, hogy biztosítsa a grafikailag intenzív játékok zökkenőmentes működését, a hatékony többfeladatos munkavégzést és a nagy felbontású videólejátszást. 

A Helio G99 HyperEngine 2.0 Lite játéktechnológiával is rendelkezik, amely meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét a játékélmény feláldozása nélkül. A TIGER 12 másik kiemelkedő tulajdonsága az elképesztő, akár 24 GB RAM, amely 20%-kal növeli az alkalmazásindítási sebességet. Legyen szó több ablak közötti váltásról, többfeladatos munkavégzésről vagy alkalmazások elindításáról, a TIGER 12 mind a hatékonyságot, mind a gördülékenységet biztosítja, ami kiemelkedő teljesítményt eredményez. 

Az 1 TB-os microSD kártyával bővíthető 256 GB-os ROM elegendő helyet kínál alkalmazások telepítéséhez és fájlok tárolásához. A TIGER 12 kiváló teljesítményt garantál hosszabb használat esetén is a 15.441 mm2-es integrált hűtőrendszerének köszönhetően, amely hűtőgrafitot és hőgélt tartalmaz. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

A felhasználói élmény javítása érdekében az Oscal kifejlesztett két új alkalmazást, az Easyshare-t és a Workspace-t. Az Easyshare segítségével a felhasználók 7,7 MB/s átviteli sebességgel oszthatnak meg zenéket, fényképeket vagy fájlokat anélkül, hogy hálózatra lenne szükség, míg a Workspace APP elválasztja a személyes és a munkahelyi tereket, így a felhasználók adatainak védelme érdekében függetlenek maradnak ezen a két területen. 

Ami a sebességet illeti, az Atomized Memory 2.0 megosztja a memóriahasználatot az alkalmazások között, 5-9%-kal növelve a többi alkalmazás számára rendelkezésre álló memóriát. A rendszerindításhoz a TIGER 12 intelligens előbetöltése 23%-kal növelheti az indítási sebességet a felhasználók alkalmazáspreferenciái alapján, az F2FS és az EROFS pedig az alkalmazások indítási és betöltési sebességét is növeli. 

Oscal TIGER 12, amit a fiatalok keresnek

Sőt, amikor a felhasználók külföldi TV-műsorokat néznek vagy találkozókat tartanak, a TIGER 12 azonnal valós idejű, pontos feliratokat tud készíteni számukra. Emellett a személyes témák teljes készlete és a vadonatúj asztali ikonok több választási lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a végtelen élvezet érdekében. A vágólap előzményei bizonyos idő elteltével törlődnek, ha a felhasználók engedélyezik, és a kifinomultabb hozzáférési engedélyek megakadályozzák a felhasználókat a nem szándékos információszivárgástól. 

Az Oscal TIGER 12 a tervek szerint 2023. november 23. és november 29. között debütál az AliExpressen, a 8GB + 128GB-s verzió végső ára pedig csak 83,99 dollár lesz a 23AE10 10 dolláros promóciós kóddal, míg a 8GB + 256GB-s verzió $123.99-ért lesz kapható a 23AE10 10 dolláros promóciós kóddal! (A kódfelhasználás azonban limitált, amennyiben elfogy, újakat kell kersni az AliExpress oldalon) Kattintson ide a vásárláshoz!

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei