Oppo bemutatja a legújabb fejlesztéseit

2020.11.15| GsmArena
Címkék:

oppo inno day


November 17-én az Inno Day rendezvényén többek között bemutat egy különleges telefon prototípusát is.

Az Oppo továbbra is folytatja az innovációs bemutató rendezvényeit, melyek az Inno Day név alatt futnak. A tervek szerint 2020-as Inno Day november 17-én kerül megrendezésre a kínai Shenzhenben. Ezen az eseményen fogja az Oppo bemutatni a legújabb mobil fejlesztéseiket. Tavaly például a kijelző alatti kamerát, az AR fejhallgatóját, illetve az 5G hálózatát mutatta be.

Oppo bemutatja a legújabb fejlesztéseit

A kínai Digital Chat Station pletykája szerint most novemberben egy befelé nyíló telefon prototípusát, egy második generációs kijelzőn megjelenő szelfikamerát, illetve töltéssel kapcsolatos fejlesztéseket láthatunk majd. Arról is pletykáltak, hogy a cég bemutatja a legújabb 32 MP-es periszkópkameráját, ami 85 és 135 mm közötti foktávolságra képes.

Ami a töltést illeti, az Oppo egy 125 W-os vezetékes és egy 65 W-os vezeték nélküli töltési fejlesztésekkel rukkol elő. Arról egyelőre még nincs informéció, hogy a már kereskedelemben lévő telefonok mikor kapják meg ezeket a javításokat. Vélhetően november 17-én a vállalat erről is ad, majd információt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei