OnePlus Warp Charge 30 töltés teszt

2020.05.22| Phone Arena

Mennyire gyors a OnePlus vezeték nélküli töltője, a Warp Charge 30?

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

2020-ban az OnePlus végre adott nekünk egy okostelefont, amely támogatja a vezeték nélküli töltést. Ez nem feltétlenül nélkülözhetetlen eleme az okostelefonok élményének, ám ez a mém azóta él, hogy a OnePlus elkezdett üveg hátlapú okostelefonokat gyártani. Nagyon sok felhasználó elégedetlen volt azzal, hogy ujjlenyomat-gyűjtő és extrém törékeny hátlapot kaptak úgy, hogy kihagyta a gyártó a vezeték nélküli töltést.

OnePlus Warp Charge 30 töltés teszt

A OnePlus 8 Pro matt üveggel rendelkezik, amely gondoskodik a zsíros ujjlenyomatok megjelenésének problémájáról, és vezeték nélküli töltési támogatást is nyújt. Ha a szabadalmaztatott OnePlus Charge 30 vezeték nélküli töltést használjuk, akkor valójában egy nagyon gyors töltést kapunk, amely a OnePlus okostelefonok védjegyévé vált.

A Phone Arena kipróbálta az új vezeték nélküli töltést az új OnePlus 8 Pro segítségével. És tudod mit? Igen ... igen, ez őrült gyors! A OnePlus 8 Pro töltési sebessége a Charge 30 vezeték nélküli töltővel:

  • 10 perc: 20%
  • 20 perc: 34%
  • 30 perc: 48%
  • 40 perc: 62%
  • 50 perc: 77%
  • 60 perc: 88%

Amikor az okostelefon 90%-ot ért el, a töltés jelentősen lelassult. Több jelentést kaptunk, amelyek szerint egy óra alatt éri el a 100%-ot. A tesztelt telefonban azonban a 90%-ról 100% ra való teljes töltés 40 percet vett igénybe. Talán egy nemrégiben történt frissítés megváltoztatta a dolgok működését. Így tehát 0%-ról 100%-ra összesen 1 óra 40 percre van szükség a gyári vezetékmentes töltőt használva.

OnePlus Warp Charge 30 töltés teszt

Az akkumulátor gyors és durva töltése, amikor az majdnem meghaladja a maximális kapacitást, súlyosan csökkentheti élettartamát az idő múlásával. Tehát azt kell feltételezni, hogy a OnePlus fékezi a töltési sebességet, ha a telefon eléri a 90%-ot, hogy a telep sokáig kiváló állapotban maradjon.

Maga a töltő mindig hűvös. Belül van egy csendes ventilátor, amely alacsony hőmérsékletet tart. A telefon kivétele a töltőből teljesen normálisnak tűnik hőmérséklet szempontjából, mintha csak az asztalról emelnénk fel. Az egyetlen dolog, ami bosszantó, az, hogy a fali csatlakozó és a vezeték nem leválaszthatók a OnePlus Warp 30-ról, így nincs esély rövidebb vagy hosszabb kábelre való cserére. Valószínűleg ez a OnePlus tudatos döntése annak biztosítása.

OnePlus Warp Charge 30 töltés teszt

A Phone Area letesztelte a OnePlus Warp Charge 30-at egy iPhone 11 Pro telefonnal is. Az eredmény természetesen nem volt olyan gyors töltés, mint a saját márkás telefonnal. Igazából lassú volt. Íme eredmények:

  • 10 perc: 5%
  • 20 perc: 11%
  • 30 perc: 17%
  • 40 perc: 23%
  • 50 perc: 30%
  • 60 perc: 35%

Igen. Nem jó. De legalább a telefon mindig hűvösen maradt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei