OnePlus 9RT tudás megerősítve

2021.10.11| Android Authority
Címkék:

OnePlus 9RT


A legfontosabb OnePlus 9RT specifikációkat hivatalosan is megerősítette a gyártó a szerdai bejelentés előtt.

A OnePlus a megjelenés előtt megerősítette a OnePlus 9RT főbb, kulcsfontosságú specifikációját. A telefon a Snapdragon 888 lapkakészletet fogja használni, ehhez 4500 mAh-s akkumulátor kap. A bemutató október 13-án kerül megrendezésre Kínában.

A Weibon számos közelmúltbeli bejegyzés után a OnePlus megerősítette, hogy a 9RT a Snapdragon 888-at fogja futtatni, nem pedig a Snapdragon 870-et, ahogy korábban híresztelték. Ez LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.1 tárolóval párosul. Ha elfogyna a RAM, akkor ebből a tárhelyből 7 GB használható virtuális memóriaként. Mindent összevetve, ennek a kombinációnak olyan erőteljes teljesítményt kell nyújtania, mint a sorozat többi készülékének.

OnePlus 9RT tudás megerősítve

A OnePlus 9RT Samsung E4 AMOLED kijelzőt kapott, 120 Hz maximális frissítési gyakorisággal. A gyártó külön megerősítette, hogy a kijelző támogatja a 600 Hz-es érintési mintavételi gyakoriságot. Emellett egy 4500 mAh-s akkumulátor táplálja a készüléket, a töltést a 65 W-tal tehetjük meg.

Végül kiderült, hogy a OnePlus 9RT 50 megapixeles kamerát kap, amint azt a telefon bemutató oldalán közzétett hivatalos megjelenítések részletezik. A kísérő optikák specifikációi egyelőre ismeretlenek.

OnePlus 9RT tudás megerősítve

Ezek tehát a két nap múlva bejelentésre kerülő OnePlus 9RT főbb tudása, ám egyelőre minden más tisztázatlan, például az ár. Szerencsére nem kell sokat várnunk a megerősítésre.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei