Okosórának néz ki a GPS-es Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.05| Android Police

A Xiaomi Mi Band 7 Pro immár nem karkötőnek, hanem vérbeli okosórának tűnik külsőre is.

A Xiaomi jól bevált név a hordható eszközök piacán, különösen Ázsiában és Európában, az olyan modellekkel, mint a Mi Band 6, hihetetlenül alacsony árakkal és stabil tudással nyűgöznek le minket. Menetrend szerint a Xiaomi bemutatta legújabb hordható készülékét, tette ezt az új Xiaomi 12S Ultra mellett.

A Mi Band 7 Pro némileg hasonlít a Redmi Smart Band Pro-ra, de az 1,47 hüvelykes kijelzőhöz képest nagyobb, 1,64 hüvelykes, mindig bekapcsolt AMOLED képernyővel (326 PPI) rendelkezik. Van itt egy prémium fémház is; ennek és a nagy képernyő kombinációjának köszönhetően szinte egy teljes értékű okosórának tűnik.

Okosórának néz ki a GPS-es Xiaomi Mi Band 7 Pro

Várhatóan az új hordható a funkcionalitás egy részét a kisebb Mi Band 7-től veszi át, beleértve a véroxigén, alvás, pulzus stb. monitorozási/követési képességét. A Xiaomi szerint a Mi Band 7 Pro több mint 180 óralappal rendelkezik gyárilag, és 117 sportolási módot képes követni, beleértve a kültéri és beltéri tevékenységeket. Ahogy a pletykákból is hallottuk, a GPS már be van építve, és az 5ATM vízállóság azt jelenti, hogy néhány úszást is túlél, feltéve, hogy 50 méternél mélyebbre nem kerül.

Okosórának néz ki a GPS-es Xiaomi Mi Band 7 Pro

A 235 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a Mi Band 7 Pro egyetlen feltöltéssel akár 12 napig is bírja. NFC-támogatást is kapott, ez lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést, remélhetőleg az európai változatból sem spórolják ki. Az olyan funkciók, mint a kameravezérlés, az intelligens értesítések és az elveszett telefon észlelése egészítik ki a tudást.

Okosórának néz ki a GPS-es Xiaomi Mi Band 7 Pro

Már láthattuk a Mi Band 7 Pro-t két színben a múlt heti hírben – grafit/fekete és rózsaszín arany/fehér. Most hat szilikon pánttal is találkozunk olyan színekben, mint a Vitality Orange, a Resting White, a Joy Live Pink, a Meditation Green, az Night Leap Black és a Stretch Blue. Ezeket a csereszíjakat egyenként valamivel 6 dollár alatt adják, míg a Xiaomi limitált kiadású Monet Grey és Van Gogh Green szíjakat is kínál majd, mindegyik 9 dollárba) kerül.

Okosórának néz ki a GPS-es Xiaomi Mi Band 7 Pro

A Mi Band 7 Pro hivatalosan ma került forgalomba Kínában, ára mindössze 399 CNY (körülbelül 60 dollár). Az okosóra-szerű hardver és a megfizethető ár kombinációja miatt a Mi Band 7 Pro képes előretörni a jövedelmező fitneszkövetők piacán. A Xiaomi még nem közölt konkrét részleteket a globális elérhetőségről vagy az árakról, de várhatóan hamarosan ezek az információk is megjelennek.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei