Nokia 7230: a középkategória egyik nyertese

2010.05.17
Címkék:

A Nokia 7230 csak a nevében, számozásában tûnik okostelefonnak, valójában egy, funkciókkal elég jól felszerelt, vérbeli középkategóriás mobilról van szó, amely szüleink és kistesóink kedvence lehet.  

A Nokia 7230 gömbölyû formát és csúszkás megoldást kapott és bár a formavilág nem díjnyertes, teljesen rendben van. Semmi sallang nem található rajta, mindössze a krómcsíkok dobják fel a szürkés készüléket, amelyet az Nokia 7230: a középkategória egyik nyertese -tõl kaptunk tesztre – létezik egyébként fekete és rózsaszín elõlapokkal is a telefon.

A 100 gramm tömegû telefon nem épp pillekönnyû, de ez garantálja a minõségibb anyaghasználatot, valamint a 14.8 mm-es vastagságával könnyû kézbe fogni, nincs az az érzése az embernek, hogy papírlappal akar telefonálni (mint néhány újabb csúcsmobil esetében).

Nokia 7230: a középkategória egyik nyertese

A rendkívül pici dobozban (lásd a Nokia 2720 fold tesztet) egy WH102 sztereó headset és egy AC-3E jelû töltõ található, egyetlen, de igen hasznos extra a 2 gigabájtos microSD kártya. A telefon mûanyag burkolatot kapott, azért érezni, hogy nem egy havi fizetésbe kerül, ennek ellenére minõségi összerakásról beszélhetünk, nyiszogás sehol. A csúszka hosszirányban atomstabil, csak oldalt van egy pici lötyögése, de ez betudható a használt mobilnak, amit kaptunk és egyébként is csak akkor lehet észrevenni, ha szándékosan rángatjuk.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nokia 7230: a középkategória egyik nyertese

A 7230 slider hátlapja kopogós mûanyag, viszont körkörös díszítést kapott. A szépérzékünkön kívül a kezünknek is jót tesz, mivel így kevésbé lesz hosszú idõ után is akár csúszós. A hátlapon hatalmas Nokia és 3.2 megapixel felirat virít, a kamerát semmi nem védi és sem mobilfény, sem vaku, sem lencsevédõ nem található. Az alsó három horizontális csík a hangszórót rejti. A hátlap egy BL-4CT jelû akkumulátort rejt, az alatt pedig a SIM- és a microSD kártya slotja bújik meg, ez utóbbiért azért kissé haragszunk…

A Nokia 7230 teszt kattintás után folytatódik.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei