Nem kell trükközni a YouTube letöltésekhez

2021.09.23| Android Police

A Google elérhetővé tette a YouTube videóknál a letöltés funkciót, persze csak Prémium előfizetők számára.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A tartalom letöltése későbbi lejátszáshoz telefonon a leghasznosabb, hiszen nem mindig vagyunk jó lefedettségű területen és nem korlátlan mindenki mobilnete. De rengetegen vagyunk olyanok, akiknek az otthoni kapcsolata sem olyan jó, vagy akik inkább olyan számítógépeken játsszák le a médiát, amelyeket a tárhely is korlátoz. Emiatt a YouTube most teszteli a videóletöltési lehetőséget asztalon a Premium előfizetők számára asztali böngészőben.

Nem kell trükközni a YouTube letöltésekhez

A kísérleti funkciót az Android Police olvasói észlelték Indiában és Franciaországban, és úgy tűnik, hogy máshol is széles körben elérhető. Ha ki szeretnéd próbálni, látogass el a youtube.com/new weboldalra és nézd meg a Labs oldalt.

Nem kell trükközni a YouTube letöltésekhez

A letöltött videók lejátszhatók a youtube.com/feed/downloads oldalon, amely az oldalsó navigációs panelen keresztül is elérhető, működik Windows, MacOS és Chrome OS rendszereken. A bevezető oldalon található szöveg szerint ez a kísérleti funkció október 19-ig béta tesztelhető.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a teszt időszak után mindenki Premium felhasználó számára elérhető lesz a letöltés funkció vagy sem.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei