Nem ébresztett a Google Óra? Nem vagy egyedül!

2021.09.03| Android Authority
Címkék:

Google Óra


Többeknek akár az állásába is kerülhet, hogy a Google Óra alkalmazás nem működik megbízhatóan.

Ezen a héten számos bejelentés érkezett a Google Óra új alkalmazás hibájáról, amely miatt a beállított riasztások nem jeleztek az ütemezés szerint. A károsultak állítják, hogy a szokásos hibaelhárítási módszerek nem oldják meg ezt a problémát. Ez sok új egycsillagos értékeléshez vezetett az alkalmazásról a Google Play Áruházban.

Nem ébresztett a Google Óra? Nem vagy egyedül!

A legtöbb információt a Play Áruház értékelésében lehet olvasni, valamint a Reddit fórumán. Érdekes, hogy amellett, hogy az ütemezett riasztások nem indulnak el, nem is marad utána értesítés erről. A jelentések főleg Pixel okostelefonok felhasználóitól származnak, de találni OnePlus, Oppo modelleket is a listában.

A Play Áruházban megjelent egyik vélemény azt állítja, hogy az alkalmazás csak egyszer rezgett, ennek következtében a felhasználó „elvesztette a tanári munkáját, mert két reggeli órát kihagyott”. Az egycsillagos vélemények és a Reddit bejegyzések azt állítják, hogy a normál alkalmazás hibaelhárítási módszerei, például az alkalmazás eltávolítása és újratelepítése, a gyorsítótár törlése és a beállítások módosítása, úgy tűnik, nem működnek.

Nem ébresztett a Google Óra? Nem vagy egyedül!

A magunk részéről teszteltük a Google Óra alkalmazást, és nem tudtuk megismételni a hibát. Mindazonáltal nem szabad figyelmen kívül hagyni az azonos kérdésekkel kapcsolatos panaszok nagy számát. Remélhetőleg a Google Clock alkalmazásfrissítést küld, hogy kijavítsa ezt a meglehetősen bosszantó, igen komoly problémát. Addig is, ha az alkalmazást használod, érdemes letölteni egy másik órát vagy ébresztő appot biztonsági mentőövként.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei