Neked is kell egy Realme Buds Air?!

2020.01.14| GsmArena
Címkék:

realme

,

buds

,

air


A Realme az új felhasználói felületét hivatalosan is bemutatta és a képernyőképek között felbukkant a Realme Buds Air Neo.

Korábban már írtunk arról, hogy debütált az új Realme Buds Air kiegészítő, ami egy vezeték nélküli fülhallgató szuper jó áron. A fülhallgató műanyag tokban érkezik, amely támogatja a vezeték nélküli töltést és zökkenőmentes, automatikus csatlakozást biztosít, miután kinyituk a dobozt.

 

Mindkét fülhallgatónak darabonként két-két mikrofonja van - az egyik a hívásokhoz, a másik a hívás közbeni zajcsökkentéshez. Van még egy 12 mm-es basszuskombinátor is a tudáslistában, ez tisztább hangot biztosít. A Realme Buds Air optikai érzékelőjének köszönhetően beállíthatjuk, hogy például automatikusan megálljon a zene, amikor kivesszük a fülünkből.

Érintéses vezérlés is elérhető a Play/Pause funkcióhoz vagy a hívás fogadásához. A Realme nem erősítette meg az akkumulátor kapacitását, de 3 órás tartósságot ígért és 17 órás teljes lejátszási időt írt a házban lévő akkumulátorral. A Realme Buds Air ára mindössze 50 euró lesz. 

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei