Nálatok van már működő gyakornoki program?

2023.03.14
Címkék:

Míg a korábbi években, évtizedekben nem örvendtek túl nagy népszerűségnek a gyakornoki programok, addig ma már fordulni látszik a helyzet.

A trendek változnak, a vállalatoknak új, korábban nem ismert kihívásokkal kell szembenézniük, amikre új választ kell találni, mert a rég bevett módszerek nem hoznak eredményt.

 

A toborzás mindenkor feladja a leckét, nem egyszerű megtalálni az ideális jelöltet, a mai modern és rohanó világban pedig ez hatványozottan igaz. Éppen ezért a mai írásunkban arra mutatunk egy megoldást, hogyan tudod leegyszerűsíteni a munkaerő keresésének komplikált folyamatát.

 

Tartsd meg a munkaerőt!

 

Az egyik legnagyobb probléma, amit a vállalatoknak meg kell oldani, az a fluktuáció, hiszen ha sok a jövés-menés, sok információ elveszhet, és a toborzás költségei is az egekbe szökhetnek. Ezekre kínál többféle megoldást a Zyntern.com HR szakértői csapata.

 

Persze az sem mindegy, honnan indulsz a munkaerővel, ugyanis a legjobban akkor jársz, ha kialakítasz egy gyakornoki programot, és már az egyetemistákat, főiskolásokat is bevonod a munkafolyamatokba. Sőt, akár korábban is kezdheted az edukálást, de a gyakornoki pozíciókat semmiképpen se hagyd veszni. 

 

Számtalan előnnyel jár az, ha egy tanuló akár diákmunka keretében, akár frissdiplomásként nálatok helyezkedik el. Sorra is vesszük, miért érdemes gyakornokokat alkalmazni!

Nálatok van már működő gyakornoki program?

Hozz létre gyakornoki programot!

 

Mielőtt azonban azt gondolnád, hogy bárminemű olyan munkát fogsz rájuk sózni, ami másnak csak nyűg, óva intünk ettől, hiszen a gyakornokoskodásnak valódi célja van.

 

A frissen bekapcsolódók megismerhetik a cég működését, beleláthatnak a folyamatokba, a feladatkörökbe, és rálátásuk lesz arra, hogy mi az, amit ebből a képességeik alapján a legjobban el tudnak végezni. Sőt, rutint is szereznek, miközben be is illeszkednek a kollektívába.

 

Így neked is több idő áll a rendelkezésedre, jobban megismered a jelölteket, mint egy-egy sima állásinterjún (még ha több körösről is van szó), és megspórolod magadnak a toborzással járó költségeket és munkaórákat.

 

De nehogy azt hidd, hogy csak te adsz a fiataloknak: a fiatalok is adnak neked! Lendületükkel, friss gondolkodásmódjukkal, modernebb tudásukkal szépen össze tudnak dolgozni az “öreg motorosokkal”, és akár teljesen új megoldások is születhetnek a közös munkából!

 

Az utánpótlás nevelésén múlhat a cég jövője!

 

Talán nem túl nagy botorság a sportot felhozni példaként, így arra bátorítunk, hogy gondold végig, ki fog kevesebb pénzbe kerülni, és mégis ki fogja jobban a szívét-lelkét beleadni a munkába? 

 

Az az idegenlégiós, akit rengeteg pénzért szerződtetnek sorra a menő sztárcsapatok, vagy az a maroknyi fiatal, aki serdülőkortól kezdve együtt dolgozott a klubbal, eltanulva a nagyoktól a trükköket, de közben megtartva a fiatalos lendületet?

 

Bizonyára te magad is tudod a választ, így érdemes mihamarabb felvenned a kapcsolatot a Zynern.com HR szakértőivel!

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei