Nagy ugrás a Snapdragon 8 Gen1-gyel

2021.11.25| Gsmarena
Címkék:

Snapdragon 8 Gen1

,

chip


A Snapdragon 8 Gen1 telefon 1 millió pontot szerzett az AnTuTuban. Ez jelentős fejlődés a korábbi verziókhoz képest

A következő generációs Android zászlóshajók több mint 1 millió pontot fognak majd kapni az AnTuTuban, mivel a hamarosan bemutatásra kerülő Snapdragon 8 Gen1 úgy tűnik, hogy pont ilyen pontszámot ért el. Az eredményt a Weibo blogger Technology at 8 o’clock vette észre, de az AnTuTu csapata még nem erősítette meg. Összehasonlításképpen: a jelenlegi Snapdragon 888(+)-t használó készülékek pontszáma a legjobb esetben is a 850 000 pont közelében vannak, de néhány 800 000 alá is beesik. Tehát masszív generációs javulás várható.

Nagy ugrás a Snapdragon 8 Gen1-gyel 

 

Akár négy Snapdragon 8 Gen1 meghajtású eszközt is bejelenthetnek még az év vége előtt. A Xiaomi 12 és a Moto Edge 30 Ultra biztosnak tűnik, de van esély rá, hogy a OnePlus 10 Pro-val is találkozunk. (egyes pletykák azt állítják, hogy januárban mutatják be) illetve egy iQOO-tól telefon is várható. A chip hivatalos bemutatása november 30-án lesz

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Természetesen nem a Snapdragon az egyetlen Android chip, amely átlépte az 1 millió pontos határt – a Dimensity 9000, az első hivatalosan is megjelent 4 nm-es chip, ezt már nem hivatalos minőségben tette meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei