Nagy Mate40 Pro pletyka, fotókkal

2020.10.20| Android Authority

Több fotó is napvilágra került a Huawei Mate40 Pro okostelefonról, így nem sok maradt a képzeletünknek.

A friss hír a Mate40 Pro-t részletezi. Az újratervezett hátlapi kamerához egy P40 Pro-hoz hasonlító kijelző társul, emellett pedig fotók kerültek ki a Huawei Mate40 RS-ről is, méghozzá nyolcszögletű kamera összeállítással. Alig néhány nappal a hivatalos megjelenés előtt a Huawei Mate 40 Pro meglepetését elrontotta a WinFuture átfogó híre.

Az oldal megállapításai szerint a Mate40 Pro semmiben sem fog hasonlítani az elődjére. Súlya 212 gramm, majdnem 163 mm hosszú és 9,1 mm vastag. Előre egy Huawei P40 Pro-szerű dual kamera kivágás kerül, benne egy 13MP-es szelfi kamerával és hozzá 3D-érzékelővel. Ez utóbbi állítólag lehetővé teszi a gesztus vezérlés támogatását, de az arcfeloldásért is felel.

A 6,76 hüvelykes kijelző még mindig hajlított szélű lehet, de most fizikai gombok vannak a jobb oldalon a szoftveres hangerőgombok helyett. A képernyő felbontása 2772×1344 pixel és a képernyőn megjelenő ujjlenyomat-érzékelő található benne.

Nagy Mate40 Pro pletyka, fotókkal

A hátlapon tervezték újra leginkább. A kamerarendszer gyűrűje hasonlít egy iPod click kerékre; 50 megapixeles elsődleges kamerával rendelkezik, f/1.9 rekesszel és OIS támogatással. A 20 megapixeles széles látószögű és a 12 megapixeles zoom érzékelő szintén jelen van. A plusz tudáshoz lézeres autofókusz, színes hőmérséklet-érzékelő és LED vaku is megtalálható.

A Mate40 Pro burkolata alatt a már várt Kirin 9000 processzor dolgozik nyolc maggal. Négy Arm Cortex-A55 mag 2.54GHz-en, három Cortex-A77 mag ugyanilyen órajelen, míg egy Cortex-A77 mag 3.13GHz-en tud maximum dolgozni. Ehhez 12 gigabájt lesz a maximum RAM-ban, ami kérhető, ám ez csak Kínában lesz elérhető, a pletykák szerint minden más ország 8 gigabájttal választhatja maximum. Tárhelyből 256 gigabájt UFS 3.1 áll rendelkezésre, ez bővíthető, ám csak a Huawei saját fejlesztésű NM memóriakártyájával.

Az üzemidőt egy 4400 mAh-s akkumulátor látja el 65W-os töltési támogatással. Adott az NFC, a Bluetooth 5.2 (!), a Wi-Fi 6. A Huawei Mate40 Pro Google appok és szolgáltatások nélkül érkezik, Android 10 alapú EMUI 11 csomaggal és Huawei Mobile Services-zel.

Bár a WinFuture nem írt az árakról, Rodent950 Twitter felhasználó igen. Szerinte a Mate40 Pro 1100 euróba kerül majd, ez megfelel a 128 gigabájtos Mate30 Pro induló árának. Európa nagy eséllyel csak fekete és ezüst színeket kap.

Nagy Mate40 Pro pletyka, fotókkal

A hírhozó a Mate40 RS hátsó kialakítását is bemutatta, ez pedig egy nyolcszögletű betét összesen öt kamerával. Itt is egy 50 megapixeles érzékelő a fő egység, ehhez 20 megapixeles ultraszéles, 8 megapixeles, 3x optikai zoom kamera és egy 8 megapixeles 10x-es zoom optika található itt, az összeállítás végén ToF szenzor található.

Ha Európába eljut, a Mate40 RS ára 2500 euró lehet. A Huawei október 22-én dobja piacra új zászlóshajóit, így nem kell sokáig várni a specifikációkra, az árakra és az elérhetőség megerősítésére.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei