MWC 2014: Alcatel dömping

2014.02.25| Engadget

A barcelonai mobil világkiállításon az Alcatel sem maradt el, rengeteg új készüléket mutatott be. Van itt felsőkategóriás, középmezőnybe való, abszolút belépő és fitness modell is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A barcelonai mobil világkiállításon az Alcatel sem maradt el, rengeteg új készüléket mutatott be. Van itt felsőkategóriás, középmezőnybe való, abszolút belépő és fitness modell is. Ezek közül az első az Alcatel Idol 2 és az Idol 2 mini. A nagyobbik készülék 5 colos, 720p felbontású IPS kijelzővel, négymagos, 1.2 gigahertzes processzorral került bemutatásra, de megtalálható benne egy 8 és egy 1.3 megapixeles kamera, NFC, LTE, Android 4.3 Jelly Bean rendszer, a burkolat pedig 7.3 mm vékony. Az Alcatel Idol 2 nem több mint 199-249 eurós ár között debütál, a 3G/4G modelltől függően.

A kisebb modell, az Alcatel Idol 2 Mini 4.5 colos, qHD felbontású kijelzővel, 1.2 gigahertzes négymagos processzorral, egy 8 és egy 2 megapixeles kamerával, NFC-vel, Android 4.3 rendszerrel és 8.5 mm-es burkolattal debütált, ára 3G-vel 169, LTE-vel 209 euró lesz. A két készülék várhatóan áprilisban vagy májusban kerül a boltokba.

Az Alcatel Pop S szériájának főbb ismérvei a pénztárcabarát ár és az LTE támogatás. A Pop S7 5 colos megjelenítője qHD felbontást kapott, ehhez jár a MediaTek négymagos, 1.3 gigahertzes processzora, Android 4.4 KitKat rendszer, NFC, Bluetooth 4.0, egy öt megapixeles és egy VGA kamera, microSD támogatás és egy 3000 mAh-s akkumulátor. Ára 189 euró lesz.

Tudásban felette áll az Alcatel Pop S9, amely 6 colos megjelenítője már 720p felbontásra képes, a hosszú üzemidőről pedig a 3400 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A 8.5 mm vastag modellben a négymagos, 1.2 gigahertzes Qualcomm 8926 processzor dolgozik, ehhez jár egy 8 és egy 2 megapixeles kamera, NFC, Bluetooth 4.0, Android 4.3 és 8 gigabájt belső tárhely, mely microSD-vel bővíthető. A készülék márciusban kerül a boltokban 219 eurós áron.

Végül, de nem utolsósorban a Pop szériából itt a Pop S3, mely 4 colos kijelzője WVGA felbontást, négymagos, 1.2 gigahertzes CPU-t, Android 4.3 rendszert, egy 2000 mAh-s akkumulátort, LTE támogatást, NFC-t, Bluetooth 4.0-t, egy öt megapixeles és egy VGA kamerát tud felmutatni, a belső 4 gigabájt tárhely további 32 gigabájtos kártyával bővíthető. A készülék májusban kerül a boltokba.

Újdonság a cégnél a fitness modell megjelenése az Alcatel OneTouch Pop Fit képében, amely egy „hordható” készülék, számos kiegészítővel. A méretes mobilok, phabletek korában szükség lehet a kisebb készülékekre, hiszen sportolásnál abszolút nem előny, ha a velünk lévő kütyü nagy. A Pop Fit mindössze 2.8 colos kijelzője teljesíti az elvárásokat, pici, kompakt méretű, A megjelenítő QVGA felbontást kapott, cserébe 3G képes is a készülék, a tudáslistájában 1 gigahertzes, kétmagos MediaTek chip, 512 megabájt RAM és egy 1000 mAh-s akkumulátor található a 16 vagy 32 gigabájt tárhely mellett, ára pedig 89 euró lesz. A kiegészítők között megtalálható ötféle színű hátlap, átlátszó tok három dedikált zenekezelő gombbal, valamint egy karra erősíthető tok is. A mobilhoz jár egy agybadugós JBL headset is. Gyárilag telepítve elérhető a RunKeeper GPS fitness app, a DoubleTwist zenelejátszó és a Fleksy billentyűzet, hogy a rendkívül kis méretű megjelenítőn normálisan lehessen szöveget bevinni. A telefon májusban érkezik.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei