Moondrop: telefon érkezik audiofileknek?

2024.04.23| GSM Arena
Címkék:

Moondrop

,

MIAD 01

,

audiofil


A Moondrop bemutatta első okostelefonját, a MIAD 01-et. A név a Mobile Internet Audio Device rövidítése, és ahogy el lehet képzelni, utal a telefon hangzás fókuszára.

A kedvcsináló képen a telefon hátulját láthatjuk fehér színnel és csíkos kivitelben. A kamerarész megemelt, és a márkajelzéssel együtt kétkamerás rendszerrel rendelkezik. Itt látjuk azt is, hogy a telefon a kettős fejhallgató-csatlakozó jelenlétét hirdeti. Bár a képen egyik jack sem látszik, feltehetően azért, mert a készülék nem látható felső szélén vannak, de biztosak lehetünk benne, hogy van 4,4 mm-es és 3,5 mm-es jack is. A 4,4 mm-es jack kiegyensúlyozott hangot biztosít, míg a 3,5 mm-es egyvégű kimenettel rendelkezik mikrofon támogatással.

A képen csak a telefon jobb oldalán található bekapcsoló- és hangerőgombok láthatók, amelyek narancssárga kivitelben illeszkednek a telefon többi narancssárga kiemeléséhez. A telefonnak lapos oldala van, éles sarkokkal.

A MIAD 01-et még februárban mutatták meg először, amikor a Moondrop weboldalán a semmiből megjelent egy okostelefon-kategória. Az írás idején változatlan oldal a MIAD 01 név szójelzését és a hamarosan megjelenő táblát ábrázolja. Reméljük, hogy az oldal hamarosan frissül az új kedvcsináló képpel.

Moondrop: telefon érkezik audiofileknek?

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Moondrop: telefon érkezik audiofileknek?

A Moondrop egy kínai audiomárka, amely IEM-eiről és más audiotermékeiről ismert. A cég a közelmúltban kiterjesztette a mechanikus billentyűzetek gyártását integrált audiofil minőségű hangkimenettel. Úgy tűnik, hogy a MIAD 01 egy audiofil megközelítésű termékhez hasonló. Ennek ellenére ez egy elég nagy ugrás az IEM-ek és a billentyűzetek tekintetében, de csak meg kell várnunk, hogy a cég további részleteket közöljön erről az eszközről.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei