Mobilfotós verseny indul hétfőn

2020.06.12| Huawei
Címkék:

Huawei

,

verseny

,

mobilfotó


Rangos zsűri és értékes nyeremények várnak a versenybe szálló okostelefon fotósokat.

Idén harmadik alkalommal rendezi meg nemzetközi mobilfotós versenyét, a Next Image-et a Huawei. A június 15-én induló kelet-közép- és észak-európai megmérettetésen a pályázók hat különböző kategóriában nevezhetnek – idén pedig már videós tartalommal is versenybe szállhatnak 2020 legjobb okostelefon-fotósa, illetve videósa címért.

A jelentkezők számára két lehetőség is adott a megmérettetésre, hiszen 2020-ban a nemzetközi mellett Magyarországon hazai nemzeti nyertest is hirdet a vállalat. A verseny három abszolút globális győztesét egyenként 10 ezer dollárral és a Huawei legújabb zászlóshajó készülékével, a P40 Pro-val jutalmazzák.

Mobilfotós verseny indul hétfőn

A Next Image 2018 óta a magyar nevezők előtt is nyitva áll, anno rögtön az első alkalommal egy magyar versenyző, Pávó Réka diadalmaskodott. A betegségével való küzdelmét bemutató, Art&Leukemia című szuggesztív portréfotóját 20 országból beérkezett 67 ezer fotó közül választotta legjobbnak a szakmai zsűri. A Huawei versenye azóta a világ legnagyobb okostelefon-fotós megmérettetésévé nőtte ki magát, tavaly már több mint 500 ezer résztvevő adott le nevezést és szállt versenybe a fődíjért jutalmazzák.

Mobilfotós verseny indul hétfőn

A vállalat a Next Image 2020 pályázatra – amelynek fókuszában az idei év különleges nyara áll – a világ minden tájáról, így Magyarországról is várja a fotókat és videókat. Idén összesen hat kategóriában lehet nevezni:

 • Near Far (Közel s Távol – a képek készülhetnek normál, szuperszéles-látószögű, vagy makró lencsével);
 • Good Night (Jó Éjszakát – gyenge fényviszonyok közötti fotók a Huawei Éjszakai Módjával);
 • Hello, Life (Hello Élet – mindennapi helyzetekről különleges fényképek);
 • Faces (Arcok – különleges portrék);
 • Storyteller (Történetmesélő – 3-9 fotóból álló sorozatok) és az első alkalommal videós tartalmak számára meghirdetett
 • Live Moments (Élő Pillanatok) kategóriában.

Mobilfotós verseny indul hétfőn

A versenyen való részvételhez a felhasználóknak a Next Image honlapján kell létrehozniuk saját galériájukat, amelybe kizárólag Huawei és Honor márkájú okostelefonnal készített fotókat tölthetnek fel. A verseny több fordulóból áll – a nemzeti és a nemzetközi megmérettetésből.  Ahogy minden országból, a magyar okostelefon-fotósok is 2020. július 31-ig adhatják le nevezéseiket az esemény honlapján. A magyar nyerteseket augusztus 10-én hirdetik ki, a nemzetközi győzteseket pedig az augusztus 23-i zsűrizést követően szeptember közepén jelenti be a Huawei.

Mobilfotós verseny indul hétfőn

Neves fotósokból álló, szakmai zsűri választja ki a legjobbakat

A kelet-közép- és észak-európai régió országaiból beérkező fotógalériákat nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri bírálja el. Az ítészek között olyan elismert művészek is helyet kaptak, mint Steve McCurry Robert Capa-díjas és többszörös Word Press Photo díjazott fotográfus, Reuben Krabbe, kanadai sportfotós, Elizaveta Porodina, orosz fényképész, aki többek között Vogue címlapfotókat készített, Karoline Henke svéd művészfotós, valamint a vállalat részéről Andrew Garrihy, a Huawei Fogyasztói Üzletágának globális marketing vezetője és Li Changzhu a Huawei Fogyasztói Üzletágának stratégiai marketing alelnöke.

Mobilfotós verseny indul hétfőn

A verseny legjobbjait az eszmei elismerésen túl értékes díjakkal is megjutalmazzák: a hazai kategória-győztesek kihirdetése – augusztus 10. – után egy-egy Huawei P40 Pro készülékkel lesznek gazdagabbak, míg a nemzetközi kategóriák győztesei a Huawei legújabb csúcskészülékei – P40 Pro okostelefonok – mellett ezer dolláros pénzjutalomban is részesülnek. A verseny abszolút legjobbjait Grand Prix díjjal jutalmazzák – a három szerencsés győztes tízezer dollárral és egy P40 Pro készülékkel lesz gazdagabb.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Samsung Galaxy A71 128GB 6GB RAM Dual (A715F)
  Samsung Galaxy A71 128GB 6GB RAM Dual (A715F)
  EUmobil 113 470 Ft
  TopMobil 113 980 Ft
  Telefoncenter Webáruház 114 500 Ft
  Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
  Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
  Telepartner 169 000 Ft
  GsmHome 169 989 Ft
  MobilEx Webáruház 172 980 Ft
  Apple iPhone 8 64GB
  Apple iPhone 8 64GB
  Telepartner 145 000 Ft
  i-Shop Webáruház 149 680 Ft
  TopMobil 150 990 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei