Minden kiderült a Xiaomi Mi 9-ről

2019.02.19| GSM Arena

A hivatalos debütálás előtt két nappal, tegnap lerántotta a cég a leplet a Mi 9 minden titkáról.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi annyira büszke az új csúcsmobilra, hogy nem bírta magában tartani a részleteket. Tizenöt, a specifikációt is tartalmazó fotót dobott Twitterre. Innen tudjuk, hogy a Mi 9 48 megapixeles fő érzékelőt kap 0.8µm pixel és ½ colos szenzor mérettel. A másodlagos kamera 16 megapixeles, ultra széles látószögű, 117 fokban lát, fényértéke f/2.2. A harmadik az összeállításban a telefotó lencse 12 megapixellel, 1.0µm mérettel, f/2.2 apertúrával. A kamerák a hátlapon vertikálisan kerültek elhelyezésre, támogatást élvez a lézeres autofókusz.

Minden kiderült a Xiaomi Mi 9-ről

A hagyományos vezeték nélküli töltést 20 wattos gyorstöltéssel támogatja meg a Xiaomi. Az előlapra a Samsung AMOLED kijelzője került full HD+ felbontással, vízcsepp alakú bevágással, az ujjlenyomat-olvasó a megjelenítőbe integráltan található, extraként a Reading Mode 2.0 és a Sunlight Mode 2.0 is megtalálható a funkciók között, ezek mind a jobb olvashatóságot biztosítják.

Minden kiderült a Xiaomi Mi 9-ről

A Xiaomi Mi 9 a cég szerint kiemelkedő hangminőséget garantál, a játékok szerelmesei pedig a Game Turbonak köszönhetően felhúzhatják a CPU-t és a GPU-t a gördülékenyebb élményért. A Xiaomi Mi 9-et minden oldalról hatodik generációt Gorilla Glass védi a karcoktól, a kamerát pedig zafírlencse fedi. A csúcsmobil három színben, Lavender Violet, Ocean Blue és Piano Black árnyalatokban lesz beszerezhető. Később érkezik egy negyedik variáns, a Xiaomi Mi 9: Battle Angel, átlátszó hátlappal. Egyelőre ennyit tudunk, a hiányzó részletekre holnap derül fény.

Minden kiderült a Xiaomi Mi 9-ről

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei