Minden idők legjobb gamertelefonja lett!

2020.07.24| GsmArena

Az Asus egy olyan készüléket dobott piacra, amihez hasonlót még soha nem láttunk!

Az Asus ROG Phone 3-ra bátran mondhatjuk, hogy egy olyan készülék lett, ami már közlebb áll egy gamer számítógéphez mint egy okostelefonhoz. Vezérelhetjük a processzort vagy akár beállíthatjuk a képernyőt és a hangot az optimális élmény érdekében, de még a töltést is teljesen testreszabhatjuk. A ROG Phone 3 az első olyan androidos készülék, amely megkapta a legújabb Qualcomm Snapdragon 865+ lapkakészletet, azonban meglepő módon a ROG Phone 3 Strix Edition már „csak” a sima 865-os chippel érkezik, de ettől még érdemes megfontolni a prémium kategóriás változatot.

 Minden idők legjobb gamertelefonja lett!

A Snapdragon 865 Plus az első olyan mobil chip, amely 3,09 GHz-es sebességgel rendelkezik, aminek köszönhetően 10%-kal javult a teljesítménye a korábbi változathoz képest. Az alap modell 12 GB RAM-ot kapott, de akár válaszhatjuk a 16 GB-os változatot is. A tárhely 128 GB-nál kezdődik és egészen az 512 GB-ot is elérheti.

Minden idők legjobb gamertelefonja lett!

Az Asus AeroActive Cooler 3-at is csomagolt a készülék mellé. A telefon hátulján található egy szellőzőnyílás, amely lehetővé teszi, hogy a ventilátor levegőt fújjon be a kibővített réz hűtőbordához (ami 6x nagyobb, mint a ROG Phone II esetén). Sajnos a szellőzőnyílás miatt egyértelmű, hogy a ROG Phone 3 nem vízálló. Az új, 6,6 inches AMOLED képernyő 144Hz frissítési frekvenciát kínál, bár a beállítások közöttl választhatunk 120Hz-es, 90Hz-es és automata beállítást is.

 Minden idők legjobb gamertelefonja lett!

A telefon ultrahangos vállgombjai testreszabhatóbbá váltak. Mindegyik további két gombra osztható, ha többre volna szükség. A telefon 6000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a 30W-os gyors töltést. Az Asus szerint egy 46 perces töltés 4510 mAh-t fog benyomni az akkumulátorba, így 70%-os töltöttséget érhet el.

A gyártó végre hozzáadott egy harmadik kamerát a ROG hátsó kamera összeállításához, de ez csak egy 5 MP-es makrokamera lett. Szerencsére a fő érzékelőt is továbbfejlesztették 64MP felbontásra a Sony IMX686 érzékelővel, amely támogatja a kétszeres nagyítást 16MP felbontással. Az „alap” Asus ROG Phone 3 mindössze 1000 euróba, azaz közel 340.000Ft-ba fog kerülni.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei