Minden állás, ami őrzés-védelem

2023.11.21
Címkék:

Állást keresünk. Lehet váltani szeretnénk, lehet pályakezdőként helyezkednénk el, az is előfordulhat, hogy részmunkaidőben plusz bevételre szeretnénk szert tenni.

Bármi legyen is az indító ok, a lényegen nem változtat: minél hamarabb kellene a lehető legjobb munkát megtalálni. Ilyenkor ne kezdjük végigböngészni a környék összes munkáltatójának weboldalát, inkább keressünk egy jó állásportált.

 

Tény, hogy Dunát lehet ma már rekeszteni az állásportálokkal is, ezért jól meg kell nézni, honnan informálódunk. Elsődleges szempont, hogy frissüljön az oldal adatbázisa és gyorsan, egyszerűen tudjunk keresni az állások között. Fontos, hogy legyen szűrési lehetőség is a site-on. Ha például Egerben szeretne valaki őrzés-védelmi munkát ellátni, akkor a linken találhat egri portás állást.

Minden állás, ami őrzés-védelem

Mit tud még az oldal?

 

Persze nemcsak őrzés-védelem kategóriára tudunk szűrni az oldalon, hanem több mint 20 egyéb területen is. Legyen az jog, adminisztráció, egészségügy vagy marketing – 4000-nél is több állás között tudunk böngészni.

 

Munkaadóknak is kínál lehetőségeket a portál, álláskeresőknek pedig ingyenes a szolgáltatás. Dátum szerint listázva jelennek meg a hirdetések az oldalon, elsőként a kiemeltek, majd sorban az összes többi. Még regisztrálni sem kell ahhoz, hogy keresgéljünk.

 

A jobb oldali sávban láthatjuk azt is, hogy egy-egy álláshirdetésre hányan jelentkeztek már. Amennyiben Egerben és környékén keresünk állást az Egerállás nagy segítségünkre lesz.

 

Hasznos tudnivalók a jelentkezésről

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

Megvan, amit régóta kerestünk? Jelentkezzünk! Ilyenkor már érdemes regisztrálni is, mert a portálon keresztül így tudunk pályázni egy adott pozícióra. Adataink megadását követően töltsük fel az önéletrajzunkat és a motivációs levelünket is, ha van. Amennyiben nincs, készítsünk mindenképp, mert ma már elengedhetetlen az álláskereséshez.

 

Az csak bónusz, ha még videós bemutatkozónk is van. Ezt természetesen nem minden munkakör igényli, de ha elég kreatívak vagyunk, kipróbálhatjuk. Semmit nem veszítünk vele!

 

További praktikus tippek

 

Találtunk szimpatikus állásokat, de egyik sem az igazi? Van idő átgondolni, csak érdemes ezeket lementeni a kedvencek közé, hogy ne kelljen újra keresgélni. Akkor sem kell elkeseredni, ha még egyik munkalehetőség sem nyerte el a tetszésünket! Az elsők között értesülhetünk a friss pozíciókról, ha feliratkozunk az állásértesítőre.

 

Bár ma már számtalan álláskeresési lehetőség létezik, nem szabad alulértékelni az állásportálok szerepét és fontosságát. Ezernyi egyéb teendőink mellett jó, ha nem kell több száz weboldalt végignézni, hanem együtt látjuk az összes potenciális álláshirdetést.

 

Amennyiben egy településre és annak környékére fókuszálunk, akkor érdemes regionális állásportálokat nézegetni. Például egri állásoknál az Egerállás egy jó választás lehet: frissülő hirdetések, átlátható keresési funkció, több ezer állás egy helyen tekinthető meg.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei