Melyik alkalmazásokat töltötték le a legtöbbször 2021-ben?

2021.12.08| 9to5Mac

A mobilalkalmazások piaca évről évre egyre jobban növekszik, és a számok ezt egyértelműen jelzik.

A Sensor Tower kedden közzétett új kutatása szerint a felhasználók 133 milliárd dollárt költenek alkalmazásokra 2021-ben, ami 20%-kal több, mint 2020-ban. Érdekes módon az Apple App Store továbbra is több bevételt termel, mint a Google Play.

 Melyik alkalmazásokat töltötték le a legtöbbször 2021-ben?

A Sensor Tower kutatása az App Store és a Google Play adatait is tartalmazza. Összességében az Apple App Store 85,1 milliárd dollárt tett ki ezen a piacon, éves szinten 17,7%-os növekedéssel. Míg az Android uralja a piaci részesedést, a felhasználók kevesebbet költöttek a Google Play Áruházban, mint az App Store-nál. Az év során a Google Play 47,9 milliárd dollár bevételt ért el.

A kutatás megjegyzi, hogy a növekedés a COVID-19 tavalyi hatásait követő piac normalizálódásának köszönhető, így elképzelhető, hogy 2022-ben még jobbak lesznek az eredmények.

Nem meglepő módon a TikTok az év legnagyobb bevételt hozó alkalmazása, mivel a videóplatform júniusban elérte a 3 milliárd dolláros bevételt. A mobilalkalmazások piacát 2021-ben további alkalmazások a YouTube, a Tinder és a Disney+ voltak. Az olyan alkalmazások, mint a Tencent Video, az iQIYI, a Piccoma, a QQ Music és a Youku, szintén a legjobb bevételű alkalmazások közé tartoznak az Apple App Store-ban.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Melyik alkalmazásokat töltötték le a legtöbbször 2021-ben?

Ha a letöltési számokról van szó, a TikTok továbbra is az első helyen áll a listán. A YouTube, a WhatsApp, az Instagram, a Facebook és a Zoom azonban közvetlenül mögötte áll. 

A Sensor Tower még a játékoknak szentelt rangsort is közzétett. Csak az App Store-ban a játékosok várhatóan 52,3 milliárd dollárt fognak költeni az év végéig. iOS rendszeren 2021-ben a legtöbbet letöltött játék a PUBG Mobile volt, míg a Honor of Kings vezette az év bevételeit.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei