Melyek a legnépszerűbb karácsonyi dekorációs figurák?

2023.11.13
Címkék:

Az adventi időszak már a nyakunkon van, ezért a boltok polcairól, illetve kirakataiból sorra köszönnek vissza a különböző karácsonyi dekorációk, ami arra késztet minket, hogy mi is ünnepi díszbe öltöztessük az otthonunkat.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A fényfüzérek, a LED-világítás, az adventi koszorú, illetve a mintás díszpárnahuzat és lábtörlő szinte kötelező ilyenkor. De nem maradhatnak el a gyertyák, a girlandok, az esti teázás vagy forrócsoki-ivás legfőbb kellékei, a cuki karácsonyi bögrék és természetesen a Lakberbazárnál is kapható karácsonyi figurák sem.

 

Diótörő figurák

 

Csajkovszkij A Diótörő varázslatos mesebalettje az elmúlt néhány évtizedben a karácsonyi ünneplés egyik szimbólumává vált, és ez nem is csoda, hiszen csodálatos mesevilágba kalauzolja a gyereket, hogy legyőzzék a gonosz Egérkirályt. 

 

Abban az esetben, ha szeretnéd te is az otthonodba csempészni ezt a bájos, gyermekkort idéző hangulatot, akkor a Lakberbazár háromdarabos diótörő csomagját mindenképpen javasoljuk, hogy használd fel a dekorációdhoz.

Melyek a legnépszerűbb karácsonyi dekorációs figurák?

Rénszarvas figurák

 

Biztosan te is ismered azt a karácsonyi legendát, hogy a Mikulás szánját a rénszarvasai húzzák végig a csillagos éjszakán, hogy minél több helyre eljuttathassa az ajándékokat a világon. Ezért is váltak a rénszarvasok talán a karácsony egyik legfőbb szimbólumává, és használjuk őket előszeretettel a karácsonyi dekorációban. 

 

A rénszarvas figuráknak tehát igazán különleges varázsa van, és harmonikusan egészítik ki az egész házat beborító sajátos ünnepi hangulatot, így mindenképpen érdemes használnod őket. De ha igazán ünnepi hangulatra törekszel, akkor ezt a mintázatot érdemes a lakástextileken is megjeleníteni.

 

Mikulás figurák

 

Nincs is jobb módja a karácsonyra való hangolódásnak, mint elhelyezni egy Szent Miklós figurát a kandallón vagy az éjjeliszekrényen. Hogy ez nagyobb méretű, vintage jellegű darab vagy egy kisebb plüss figura lesz, az csakis az egyéni preferenciáidon és a stílusodon múlik. 

 

De egyébként a mikulásos gyertyatartók, sütemények, kisebb csokifigurák is lehetnek a dekorációd alapjai. Csak bátran engedd el a fantáziádat!

 

Karácsonyi babák

 

A karácsonyi baba egy olyan hamisítatlan ünnepi figura, amely mindenkit elragad majd a megjelenésével, és ünnepibbé varázsolja a belső teret. Elhelyezheted a karácsonyfa alá vagy a kandallóra, de kiteheted akár az ablakpárkányra is a karácsonyi manó vagy a rénszarvas mellé.

 

Sőt, egy karácsonyfa-figurával, egy szebb dekoratív tállal és egy rövidebb fényfüzérrel kombinálva használhatod akár asztaldíszként is. De nincsen kizárva az sem, hogy a fényfüzér helyett kisebb gyertyákat használj. 

 

Láthatod tehát, hogy a karácsonyi dekorációs figurák használata terén a határ a csillagos ég. Reméljük, hogy a fentebb leírtakból tudsz majd inspirálódni, és szuper dekorációt raksz majd össze idén karácsonykor.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei