Megszűnik az Adobe Photoshop Touch

2015.05.22| Phone Arena

Addig érdemes letölteni, amíg még akciós és elérhető az Apple Store-ban, valamint a Google Play Áruházban.

Addig érdemes letölteni, amíg még akciós és elérhető az Apple Store-ban, valamint a Google Play Áruházban. Az Adobe ugyanis bejelentette, hogy május 28-án a két áruházból leveszi a Photoshop Touch programot és csak később pótolja a hiányt egy teljesen új alkalmazással, amely természetesen már fejlesztés alatt áll. Akik már megvásárolták, értelemszerűen tovább használhatják. A Photoshop Touch 2011-ben jelent meg az asztali program mobilos változataként és nagy sikernek örvendett minden platformon, még a maga 9.99 dolláros árával is. Hamarosan – egészen május 28-ig – 4.99 dollárért lehet letölteni.

Az új app Project Riegel belső fejlesztési néven fut és ugyanúgy Android és iOS rendszerekre lesz elérhető. Várhatóan számos új funkció és fejlesztés kerül integrálásra, az alábbiakban egy kedvcsináló videót is bemutatunk róla, ahol egy 50 megapixeles, Canon EOS 5DS-sel készült fotót módosít Bryan O'Neil Hughes. Már ez is hatalmas ugrás, hiszen a Photoshop Touch-csal legfeljebb 12 megapixeles képeket lehet szerkeszteni. A Project Riegel keretén belül hozzáférést kapnak a felhasználók az Adobe Creative Cloud felhő tárhelyéhez is, így egy adott munkát elkezdeni és folytatni is lehet akár számítógépen, akár mobil készüléken.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei