Megjelent az új Opera Mini és Opera Mobile

2011.10.14| GSM Arena
Címkék:

Az Opera Software kiadta a legújabb változatokat androidos Opera böngészõibõl.

Az Opera Software kiadta a legújabb változatokat androidos Opera böngészõibõl. Az Opera Mini 6.5 és az Opera Mobile 11.5 a legújabb verziók Android rendszert futtató telefonokra és egyben az egyik legjobb alternatívák a gyári böngészõk helyett. Az egyik újdonság a kezdõképernyõ, amelyen látható, hogy milyen mennyiségû adatot forgalmaztunk és mennyit spróroltunk meg a gyári klienshez képest (ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a Mobile-on nincs bekapcsolva a Turbo funkció). További hasznos újdonság a könyvjelzõ importálás, amely segítségével bármilyen más böngészõben elmentett könyvejelzõinket egy kattintással átmenthetjük az Opera programokba.

Megjelent az új Opera Mini és Opera Mobile

Mindkét program letölthetõ az Android Marketbõl. A Minit fõként azoknak ajánljuk, akiknek igencsak korlátos a havi mobilinternet-mennyiségük, míg a Mobile-t azoknak, akik inkább Wi-Fi-n keresztül neteznek és szükségét érzik az asztali böngészési élménynek.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei