Megjelent az LG Optimus Black

2011.01.07
Címkék:

Az új LG Optimus Black mobiltelefon NOVA kijelző technológiát kínál a világ jelenlegi legkeskenyebb okostelefonjának „testében”.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az LG a napokban Las Vegasban zajló CES 2011 Kiállításon mutatta be egyik új Androidos okostelefonját, az LG Optimus Black-et. Többek között a fényerősség terén jelentős javulást mutató 4 colos NOVA kijelzővel és a világ jelenlegi legkeskenyebb, mindössze 9,2 mm kialakításával az LG Optimus Black kivételes felhasználói élményt ígér.

A mobiltelefonok piacán elsőként alkalmazott NOVA kijelzővel ellátott LG Optimus Black-nek kimagasló paraméterei vannak fényerősség, tisztaság és olvashatóság terén, amely nagyrészt a 700 nit fényerősségnek köszönhető. A NOVA technológia kiváló kijelző-láthatóságot biztosít beltérben és szabadban egyaránt, még erős napsütésben is, emellett ötven százalékkal csökkenti az energiafogyasztást is a hagyományos LCD-khez képest, az AMOLED kijelző pedig kétszer annyit fogyaszt egy teljesen fehér képernyő megjelenítéséhez mint a NOVA. Az 1500 mAh kapacitású akkumulátorral párosítva az LG Optimus Black elegendő töltöttséget biztosít a napi tevékenységek elvégzéséhez, akár maximális fényerősség mellett is.

 Megjelent az LG Optimus Black

A 9,2 mm vékony LG Optimus Black mindössze 109 grammot nyom a mérlegen. Kijelzőjének egyedülálló, süllyesztett és átmenet nélküli felülete többek között az észrevehetetlen hangszórónak köszönhető, amelyet a telefon élei közvetlen közelébe rejtettek. Az Optimus 2.0 kezelőfelület a főképernyőről mindössze egyetlen gombnyomással hozzáférést biztosít a szöveges üzenetekhez, e-mailekhez és nem fogadott hívásokhoz.

A „Gesture UI” funkció emeléssel, rázással vagy érintéssel segíti a hívások kezdeményezését, fényképezőgép üzemmódra váltást vagy a zenehallgatást, hogy csak néhányat említsünk.

Az LG Optimus Black a világ első mobiltelefonja, ami Wi-Fi Direct csatlakozással rendelkezik a mobilkészülékek közötti gyors és kiváló minőségű adatátvitel elősegítésére, illetve elsőként tartalmaz 2 megapixel felbontású előlapi kamerát. Ez utóbbi az Android Gingerbread verzióra történő frissítést követően jobb minőségű videótelefonálási lehetőségeket biztosít a felhasználók számára.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



LG Optimus Hub: Android olcsón

LG Optimus Hub: Android olcsón

2011.09.13
A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG is hasonló elvet követ mint a Samsung, készített egy családot az androidos készülékei számára, amelyet folyamatosan bővít.
Megjelent az LG Optimus Black

Megjelent az LG Optimus Black

2011.01.07
Az új LG Optimus Black mobiltelefon NOVA kijelző technológiát kínál a világ jelenlegi legkeskenyebb okostelefonjának „testében”.
LG Optimus Black nagyon olcsó

LG Optimus Black nagyon olcsó

2011.05.09
Hamarosan világszerte kapható lesz a kisebbik dél-koreai gyártó Optimus Black modellje, méghozzá 319 eurós áron.
500 euró az LG Optimus 2X és az Optimus Black

500 euró az LG Optimus 2X és az Optimus Black

2011.01.31
Az Amazon német oldalán felbukkant a kisebbik dél-koreai gyártó két új csúcsmobilja, az LG Optimus 2X és az Optimus Black.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei