Megjelent a telefon, ami kevesebb 10 perc alatt feltölt

2023.02.14| Android Police
Címkék:

Realme GT Neo 5


Elképesztő! A Realme új telefonja kevesebb, mint 10 perc alatt töltődik 0-ról 100-ra.

Az elmúlt néhány évben a kínai okostelefon-gyártók versenyt folytattak a lehető leggyorsabb töltési sebességű telefonok piacra dobásáért. A 2022-es MWC-n a Realme bemutatta 150W-os töltési technológiáját, amely hamarosan a Realme GT Neo 3-on debütált. A technológia lehetővé tette, hogy a Neo 3 4500 mAh-s akkumulátorát 0-50 százalékról 5 perc alatt feltöltse.

Azt gondolnánk, hogy az ilyen töltési sebesség szinte mindenki számára elegendő. De ez nem így van a Realme esetében, mivel bemutatott egy 240W-os gyorstöltés-támogatással rendelkező telefont.

Megjelent a telefon, ami kevesebb 10 perc alatt feltölt

A cég azt állítja, hogy a Realme GT Neo 5 lesz a világ első sorozatgyártású okostelefonja, amely támogatja a 240W-os töltési sebességet. Ez egyben az a maximális teljesítmény, amelyre az USB-C szabványt tervezték, így remélhetőleg a vállalat egyelőre nem dolgozik a még gyorsabb töltési szabványokon.

A gyártó Neo 5-öt egy 240W-os dupla GaN mini töltővel és 12A-es egyedi töltőkábellel szállítja, ami szintén első az okostelefon-iparban.

A BBK tulajdonában álló gyártó azt állítja, hogy 4600 mAh-s 10C ultravékony elektróda akkumulátort használ a GT Neo 5-ön, hogy biztonságosan kezelje az ilyen nagy teljesítményű bemeneteket. A Realme szerint a GT Neo 5 0-50 százalékról négy perc alatt tölthető fel, míg a teljes töltés kevesebb mint 10 percet vesz igénybe.

Megjelent a telefon, ami kevesebb 10 perc alatt feltölt

A dizájn a GT Neo 5 másik fénypontja a testreszabható RGB fény, mivel egy átlátszó négyzetet tartalmaz a hátlapon. Az ablak bepillantást enged a telefon egyes alkatrészeibe, beleértve az NFC-érzékelőt, az alaplapot és a C-alakú világítógyűrűt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Realme GT Neo 5 többi specifikációja is hasonlóan lenyűgöző. Snapdragon 8+ Gen 1 chipet, akár 16 GB RAM-ot, 1 TB tárhelyet és 6,74 hüvelykes, 10 bites FHD+ felbontású AMOLED kijelzőt tartalmaz, 144 Hz-es frissítési gyakorisággal.

A hátsó hármas kamerát egy 50 MP-es elsődleges optika jelenti, valamint egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makróérzékelő is megtalálható benne. Az előlapon 16 MP-es szelfi kamera dolgozik.

Megjelent a telefon, ami kevesebb 10 perc alatt feltölt

A telefonnak van egy másik változata is, nagyobb, 5000 mAh-s akkumulátorral, valamivel lassabb, 150W-os töltési sebességgel. Ez akár 256 GB tárhellyel és 8/12 GB RAM-mal lesz elérhető.

Kínában a GT Neo 5 ára 470 USD kezdődik a 240W-os változat esetében, míg a 150W-os modell ára 385 USD kezdődik. A Realme egyelőre csak a GT Neo 5-öt jelentette be hazai piacára, a globális bevezetés pedig hamarosan megtörténik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei