Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

2018.08.02| Samsung

A Samsung legújabb, csúcskategóriás táblagépe hivatalosan is debütált, laptop ambíciókkal.

A Samsung Galaxy Tab S4 annak ellenére kompakt tablet, hogy méretes, 10.5 colos, 16:10 képarányú kijelzővel rendelkezik, ez 2560×1600 pixel felbontással, Super AMOLED alapokon biztosítja a megszokott, kiváló minőségű megjelenítést. A csúcs tablet meglepő módon a tavalyi év legjobb chipsetével, a Snapdragon 835-tel felszerelt, így teljesítményben alul maradhat az idei év felsőkategóriás mobiljaitól, amelyekben már Snapdragon 845 található.

A processzorhoz 4 gigabájt RAM és modelltől függően 64 vagy 256 gigabájt tárhely található, ezek mellett szorítottak helyet a hatalmas, 7300 mAh-s akkumulátornak. Ez utóbbi USB C porton keresztül tölthető, támogatja a gyorstöltést, és a Note szériához hasonlóan S Pen is jár hozzá, amely dizájnjában megújult.

 Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

Kamerából a hátlapra egy 13, az előlapra pedig egy 8 megapixeles szenzor jutott, mindkettő f/1.9 fényértékkel, ezek minőségben várhatóan szebb képeket készítenek az elődnél, amely kategóriájához képest kifejezetten minőségi eredményt hozott. A biztonságról írisz szkenner gondoskodik, ujjlenyomat-olvasó nem található a funkciók között, cserébe megtartották a jack portot és a POGO csatlakozót is. A hangzás szerelmesei örömmel konstatálhatják, hogy négy darab Harman-Kardon hangszórót rejt a burkolat.

A Samsung a hagyományoknak megfelelően árul csak Wi-Fi-s és Wi-Fi+LTE hálózati támogatást élvező modellt is. Az Egyesült Államokban már augusztus 10-től a boltokba kerül a Samsung Galaxy Tab S4, a különböző verziók közül csak a legolcsóbb, 64 gigabájtos, Wi-Fi-s modell ára ismert, a tengerentúlon 649 dollárt kérnek el érte, ezzel szeretnének az ugyanilyen árú, 10 colos iPad Pro ellen ringbe szállni, amely elég bátor vállalkozás a jóval erősebb A10X Fusion chipsettel szemben. Gyárilag Android 8.0 Oreoval kapják a vásárlók az S4 tabletet, amely később Android P-re frissíthető.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

Extra kiegészítőként megvásárolható hozzá 150 dolláros áron egy billentyűzetet is magában rejtő tok, amely a Samsung DeX hagyományos, ablakos kezelőfelületét biztosítja a felhasználóknak. Egészen pontosan úgy tűnik, a Samsung a Tab S4-gyel a Chromebookot szeretné kiváltani.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei