Megerősítve: vége a Note sorozatnak

2020.12.02| GSM Arena

A Reuters erősítette meg a pletykákat, miszerint a Samsung nem dob piacra egy utolsó Note szériát.

Augusztusban hallottuk először a hírt, ami az utóbbi hónapokban egyre több helyen olvasható különböző forrásokból: a Samsung valóban felhagy a világszerte milliók által kedvelt és használt, anno elképesztően különlegesnek számító Galaxy Note csúcsmodell sorozattal. A Reuters nem sűrűn erősít meg ilyen jellegű pletykát, ám állításuk szerint három különböző forrás is egybehangzóan ugyanezt állította.

A pletykák szerint a zászlóshajó okostelefonok iránti csökkenő kereslet tükröződik a járvány kapcsán. A Samsung állítólag azt tervezi, hogy fejlesztési erőforrásait összecsukható telefonkészletére helyezi át.

Megerősítve: vége a Note sorozatnak

Az egyik forrás megemlítette azt is, hogy a Samsung azt tervezi, hogy S Pen támogatást nyújt Galaxy S21 Ultra készülékhez és a következő összecsukható telefonhoz is, az okos ceruza mindkét esetben külön-külön kapható, nem képezik a gyári csomag részét.

Még egy kicsit várnunk kell, hogy lássuk, igazak-e ezek a pletykák, mivel a Samsung várhatóan január elején debütál a Galaxy S21 családdal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei