Megérkezett hazánkba az LG MINI GD880

2010.05.19
Címkék:

Már hazánkban is elérhetõ az LG MINI, amely minimalista kialakítása, kis mérete mellett teljes felhasználói élményt nyújt, okostelefon-funkciókkal. 

Már Magyarországon is elérhetõ az LG MINI, amely minimalista kialakítása, kis mérete mellett teljes felhasználói élményt nyújt, okostelefon-funkciókkal. A LG MINI a piacon elérhetõ legkisebb és legkeskenyebb mobil a 3,2 colos érintõkijelzõs telefonok között. A mindössze 10,6 mm vastag készülék karakteres fémbetétekkel és az LG-tõl már megszokott gombok nélküli elõlappal készült, az edzettüveg-borítás pedig megóvja a készüléket a karcolásoktól. Az érintõképernyõ 16:9-es (480 x 854 pixeles) képarányt nyújt, a káva mérete csupán 3,8 mm.

Az LG MINI a világ elsõ olyan zárt operációs rendszerû mobiltelefonja, amely háromirányú szinkronizálási lehetõséget kínál az LG Air Sync technológia révén. Az LG MINI így vezeték nélkül szinkronizálja az adatokat a számítógép, a web és a telefon között. Így egyszerûen tárolhatjuk, és érhetjük el a legfontosabb adatainkat. Ha netán otthon felejtjük az LG MINI-t a PIM (személyes információkezelõ) szinkronizálásnak köszönhetõen a számítógépen és az interneten elérhetõ marad a telefonkönyv tartalma, a jegyzetek és a naptárbejegyzések. A szinkronizálást követõen a MINI internetes keresõje a számítógépen a 100 legtöbbet látogatott weboldal címét is látja, így ott folytathatjuk a keresést, ahol abbahagytuk.

Megérkezett hazánkba az LG MINI GD880

Az LG új On Screen Phone alkalmazás a telefon kezelõfelületét a számítógép képernyõjén jeleníti meg, így a fájlok a telefonról közvetlenül áthúzhatók a számítógépre. Csupán egy jobb kattintással, adatkábel nélkül átvihetõk a kedvenc fényképek az LG MINI fotógalériájába és fordítva, vagy egyszerûen beállíthatók a telefon háttérképeként. Az LG MINI a közösségi hálózati szolgáltatásokat – a Facebookot és a Twittert - integrált funkcióként kínálja, így egyszerûen tarthatjuk a kapcsolatot a barátokkal, új bejegyzéseiket pedig a névjegyzékben neveik mellett is láthatjuk. A fényképek egyetlen mozdulattal megoszthatók a Facebookon vagy a Twitteren csupán az oldal kiválasztásával, a többi lépésrõl már a telefon gondoskodik.

A MINI push email rendszerrel rendelkezik, ezért anélkül, hogy folyamatosan ellenõriznünk kellene a levelezõ fiókunkat, minden új levélrõl értesülünk. A Gmail-en kívül többek között a Microsoft Exchange programmal is kompatibilis telefon az új küldeményeket azonnal egy kis ablakban mutatja, és a legtöbb csatolmányt is meg tudja nyitni.

Megérkezett hazánkba az LG MINI GD880

Az LG MINI maximális webélményt nyújt Phantom böngészõjével. A Webkit szabványoknak megfelelõen támogatja a HTML5 szabványt, és így az összes Google alkalmazás (Gmail, Google Naptár, Google Térkép) ugyanolyan sebességgel futtatható a telefonon, mint az asztali PC-n. A legismertebb videómegosztó fanatikusai Flash és Java támogatással kedvenc videóikat is nézhetik. A telefon egy sor internetes funkcióval színesíti és egyszerûsíti a netezést.

A Touch-to-zoom a nagyításkor a kért részt egy külön ablakban nagy felbontásban mutatja, míg az Intelligens nagyítás (Intelligent Zoom) vízszintes görgetéskor a képernyõ méretéhez optimalizálja a weboldalakat. A Másolás és Beillesztés (Copy&Paste) funkcióval egy kattintással másolhatók a webes tartalmak a mobilról küldendõ levelekbe és SMS-ekbe. Miközben videót vagy weboldalt nézünk, a kamera gomb lenyomásával elmenthetjük azt a Képernyõmentés (Screen Capture) funkcióval. A telefon automatikusan tárolja a képet a galériában a weboldalak linkjével, így az késõbb is elérhetõ.

Megérkezett hazánkba az LG MINI GD880

Az LG MINI a legfejlettebb S-Class kezelõfelülettel, 5 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval és FM-rádióval felszerelt, valamint támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, a 7,2 Mbps HDSPA-t és az A-GPS-t. A készülék hazánkban elõször a T-Mobile hálózat üzleteiben kapható, ajánlott fogyasztói ára 79 900 forint.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei