Még mindig az iOS-t használók a legaktívabb netezõk a világhálón

2014.08.05| GSMArena
Címkék:

ios

,

iphone

,

android

,

statisztika


Most elõször azonban az Androidról érkezõk kerültek többségbe a statisztikák szerint.

40 ezer oldal segítségével figyeli és elemzi az átlagos netezõk szokásait a Net Applications, akik természetesen a mobilról érkezõkrõl sem feledkeztek meg, sõt az okostelefonok diadala óta rendszeresen mérik, hogy mely platformok használói a legaktívabbak az interneten. Az aranyérem mindeddig az iOS-t használókat illette, a cég mostani felmérésében viszont - most elõször - az Android balról elõzött, és 44,62%-os eredményével átvette a vezetést a statisztikákban. Ez a kimutatás azonban igencsak csalóka, hiszen a mérések nem vették figyelembe, hány potenciális Android, illetve iOS felhasználható juthat el egyáltalán a weboldalakra, így a gyakorlatban még mindig az Apple-vásárlók uralják a netes piacot. iOS készülékbõl ugyanis jóval kevesebb létezik, mint a Google operációs rendszerét használókéból, a módosított statisztikák szerint így az iPhone tulajok hétszer olyan aktívak a neten, mint a legnagyobb vetélytárs vásárlói. Ez persze nem olyan meglepõ, ha elmerengünk egy kicsit a célcsoportokról, hisz míg az Androidos telefonok igen sokfélék, addig az iOS-t használók készülékei kivétel nélkül a legmodernebb, legjobb teljesítményt nyújtó telefonok, amelyek mellett nehéz elképzelni, hogy valaki ne használná napi szinten a böngészést.

Még mindig az iOS-t használók a legaktívabb netezõk a világhálón

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei