Még drágább lett a Galaxy Z Flip 5G

2020.07.22| Samsung

A Samsung bemutatta a Galaxy Z Flip 5G-t, az új kategóriát teremtő telefont, ami frissített kiadása már 5G-re is képes. És drágább.

A Galaxy Z Flip egyedi és kompakt kialakítással erősítette meg a Samsung voksát a kihajlítható készülékek mellett. A Galaxy Z Flip 5G a Samsung Galaxy család első tagja, amely Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G chipkészlettel érkezik. Az új processzor nagyobb teljesítményt és sebességet ígér élesebb képek és részletesebb grafika mellett. 

A Samsung mérnökei az 5G kapcsolathoz szükséges hálózati megoldásokat a Z Flip keskeny, kézbe simuló házába építették be, így a megszokott formavilág változatlan maradt. A modell ét új színben, Misztikus Szürke és Misztikus Bronz árnyalatban érhető el, az üveg borítást pedig egy matt réteg egészíti ki, amely kellemes érintést és ujjlenyomat-mentes használatot biztosít.

Még drágább lett a Galaxy Z Flip 5G

A Galaxy Z Flip februári megjelenése óta a felhasználók már hozzászokhattak a kihajtható megoldáshoz, a gyártó azóta folyamatosan fejleszti kihajtható technológiáját, hogy még könnyebb legyen a tartalomrögzítés, lejátszás és megosztás. A Galaxy Z Flip-élmény továbbfejlesztett funkciókkal, mostantól 5G-vel is elérhető.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • Hajlított mód – A Galaxy Z Flip egyedi felhasználói felületén, a különleges kihajtható kialakításnak köszönhetően, egyszerre jeleníthetők meg a látványos tartalmak és a különféle vezérlőeszközök is. Amennyiben az eszköz szabadon áll, a kijelzőn automatikusan két darab 4 colos képernyőfelület jelenik meg, így egyszerre képes a felső részen audiovizuális tartalmakat megjeleníteni, az alsó részen pedig minden vezérlő funkció elérhető.
      • YouTube Hajlított módban – A YouTube kezelése kifejezetten egyszerű, hiszen a felhasználók egyszerre nézhetnek videókat a képernyő felső részén, míg alul megkereshetik a következő videót, elolvashatják a leírást vagy akár kommentelhetnek is. A Galaxy Z Flip 5G felhasználók négy hónapig díjmentesen próbálhatják ki a YouTube Premiumot, a megszakításmentes élményekért.
    Még drágább lett a Galaxy Z Flip 5G
    • Továbbfejlesztett kamera Hajlított módban – Minden eddiginél könnyebb felvételeket készíteni, akár extrém szögből is. Legyen szó egy akciódús, alacsony beállításról vagy egy felülről pásztázó videóról, Hajlított módban a felhasználók két érintéssel válthatnak előnézetben a képernyő alsó és felső része között.
  • Multitasking - A Többablakos mód segítségével egyszerre több applikáció is használható, ehhez elég azokat a Tálcára húzni.
    • Alkalmazáspár – A Többablakos Tálcán található funkcióval egyszerre két alkalmazás indítható el, így például a képek megosztásánál a Galéria és a választott csevegőapp is elindul és azonnal használható.
    • Többablakos Tálca – A Tálca egy továbbfejlesztett Edge panel része lett, amellyel a felhasználók még kényelmesebben férhetnek hozzá a kedvenc alkalmazásaikhoz.

A Samsung Galaxy Z Flip 5G Magyarországon 2020. augusztus 7-től lesz elérhető a már említett Misztikus Szürke és Misztikus Bronz színekben, 579.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei