Már megint megújult a Messenger

2016.12.20| 9to5Mac

A Facebook folyamatosan újít, hol jobban, hol rosszabbul, ezúttal viszont fontos és valóban hiánypótló funkciót hoz az új frissítést.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Egyrészt megint változik a dizájn, amelynek kevesen szoktak örülni, viszont megjelenik a live 3D maszk és a csoportos videohívás lehetõsége. A hírrõl David Marcus, a Facebook Messenger fejlesztõi csapatának vezetõje adott hírt, így a Messenger még éppen 2016 év vége elõtt eléri a 100.0 verziószámot iOS-re. A maszk némi magyarázatot igényel, a Facebook felvásárolta a méltán népszerû MSQRD nevû alkalmazást idén, amely felismeri az arcot és segítségével vicces vagy éppen ijesztõ figurát varázsol az emberbõl. Ez a funkció elérhetõ akár egy szelfi készítéséhez, akár a video chatben.

Már megint megújult a Messenger

A legtöbben viszont talán valóban a csoportos videós chatelés lehetõségét várták. Ilyen kezdeményezésénél a Messengerben minden résztvevõt értesít a program automatikusan, beszélgetés közben lehet új résztvevõket felvenni és kilépni is belõle anélkül, hogy megszakadna a beszélgetés.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei