Magyarországra is jön a Honor Pad 9

2024.02.28| Honor
Címkék:

Honor Pad 9


A Honor bejelentette, hogy a Honor Pad 9, a vállalat legújabb tablete Magyarországon is kapható lesz.

A felhasználók lenyűgöző, 2,5K-s Honor FullView kijelzőt és 120Hz-es képfrissítési rátát, valamint nyolc hangszórós, a Honor Histen hangtechnológiát alkalmazó audiórendszert kapnak, mindezt pedig egy kompakt eszközben.

A Honor Pad 9 12,1”-os Honor FullView kijelzővel büszkélkedhet, amely 88%-os képernyő/aránnyal és 2560×1600 pixel felbontással rendelkezik, és 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni. A kijelző lenyűgöző részletességet és életszerű színeket biztosít, miközben a 120Hz-es változtatható képfrissítési ráta bizonyos alkalmazásokban tükörsimának tűnő teljesítményt nyújt. Ez nem csak az élményt fokozza, de energiatakarékosabbá is teszi a készüléket.

A Honor az emberközpontú fejlesztések iránti elkötelezettségét bizonyítva a Honor Pad 9 számos szemkímélő funkcióval rendelkezik. Ide tartozik a dinamikus fényerőszabályzás, amely segít csökkenteni a szem fáradtságát, és a Honor cirkadián éjjeli módja, amely automatikusan átáll a melegebb színekre a káros kék fény minimalizálása érdekében. Ezek az intézkedések hozzájárulnak az alvásminőség javításához. Emellett a készülék rendelkezik a TÜV Rheinland hardverszintű alacsony kékfény-kibocsátási és villódzásmentességi tanúsítványaival is.

Magyarországra is jön a Honor Pad 9

A HONOR Pad 9 lenyűgöző hangzást nyújt nyolc hangszórójával. A nagyobb hangerőszintek és a mélyebb basszusok révén az felhasználók élvezhetik a kiegyensúlyozottabb hangzást a teljes körű sztereóhatásokkal együtt. A HONOR Histen hangtechnológiával a HONOR Pad 9 élénk és dinamikus 360°-os hangzást kínál. A két alsó hangszórót úgy tervezték, hogy lefelé sugározzák a hangot, így térhatású élményt biztosítva, mint egy mozi.

Ezenkívül a Honor Pad 9 támogatja a Bidirectional Vocal Enhancement technológiát, amely precízen reprodukálja az emberi hangokat, javítva a hangminőséget. Legyen szó hívásokról vagy online megbeszélésekről, a felhasználók kiváló hangminőségre számíthatnak.

A Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 mobil platform nagy teljesítményű processzort kínál, 35%-kal nagyobb GPU-teljesítménnyel és 40%-kal nagyobb CPU-hatékonysággal. A Honor Pad 9 8GB memóriával és 256 GB tárhellyel rendelkezik. A Honor RAM Turbo (8+8GB) technológia a flash memóriát RAM-má alakítja, így a 8 GB memória akár 16 GB-ra is bővíthető.

Magyarországra is jön a Honor Pad 9

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Honor Pad 9 nagy kapacitású, 8300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így egész napos használatra képes. Egyetlen töltéssel akár 11 órányi videostreaminget, 11 órányi közösségi média böngészést vagy 15 órányi zenei streaminget tesz lehetővé. A 35W-os vezetékes Honor SuperCharge technológiának köszönhetően a készülék rövid idő alatt feltölthető.

A Honor Pad 9 alumíniumötvözetből készült, könnyű váza elegáns és ergonomikus. Az okoseszköz ívelt élei és matt felülete esztétikussá és kényelmessé teszik használatát.

A készülék az Android 13-on alapuló MagicOS 7.2 legújabb verzióját futtatja, amely számos fejlett és személyre szabott funkciót kínál, beleértve a Honor Connect, a Honor Notes és a többképernyős eszközhasználatot. Az új Honor Docs funkció lehetővé teszi a fájlok egyszerű kezelését, automatikusan összegyűjtve és csoportosítva a külső forrásból letöltött fájlokat.

A Honor Pad 9 szürke színben érhető el, 144.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron a partnerüzletekben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Új iPad érkezett ultra olcsón

Új iPad érkezett ultra olcsón

2018.04.03
| Phone Arena
Az Apple bemutatta Chicagoban több más termék mellett az új, 9.7 colos iPad tabletet.
Érkezik a Telenorhoz az új 9,7 hüvelykes iPad

Érkezik a Telenorhoz az új 9,7 hüvelykes iPad

2018.07.23
| Telenor
Július 19-től kapható a Telenor Magyarországnál az Apple Pencillel is használható, új 9,7 hüvelykes iPad.
MWC: LG Optimus Tab: 8.9 col, 3D és Honeycomb

MWC: LG Optimus Tab: 8.9 col, 3D és Honeycomb

2011.02.15
A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta az Optimus család internettábláját, amely LG Optimus Pad névre hallgat.
Íme a PalmPad

Íme a PalmPad

2010.12.22
Rajzolt képen tekinthetjük meg, hogyan is fog kinézni a PalmPad, a Palm internettáblája.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei