Magyarországon végre a Google Pay

2021.09.09| Google Pay
Címkék:

Google Pay


Hivatalosan is megérkezett hazánkba a Google Pay digitális pénztárcája, a szolgáltatás okosórán is működik.

A Google régi elmaradását pótolta a hazai felhasználók felé, tegnap óta ugyanis elérhető Magyarországon a Pay alkalmazás, amellyel kényelmesen, érintésmentesen fizethetünk. A fizetési mód alapértelmezetten többszintű védelemmel kiegészített, például a valódi kártyaszámunk helyett virtuális kártyaszámot ad meg, de a pénztárca funkció mellett elmenthetők menne beszállókártyák, hűségkártyák is.

Magyarországon végre a Google Pay

Fontos, hogy a Google Pay itthon az Android és iOS rendszerű okostelefonok mellett Wear OS-en is használható lesz, így androidos okosórákkal is kihasználhatóvá válik a kényelmes fizetés, a Samsung pedig épp nemrég dobta piacra új, Wear OS alapú okosóráit. Androidos használat esetén legalább Android 5.0 rendszer, nem rootolt, NFC-s készülékre van szükség.

Magyarországon végre a Google Pay

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Google Pay letölthető a Play Áruházból, használatához mindössze támogatott bankkártyát kell hozzáadni. Jelenleg ez az egyedüli hátrány, ugyanis a támogatási oldal szerint egyelőre csak a K&H Bank által kiadott MasterCard bank- és hitelkártyák menthetők, a fintech szolgáltatók közül azonban nagyobb a választék, itt használható Curve, Monese, PayrNet és Revolut vagy Wise kártya is. A támogatott bankok sorát természetesen mielőbb bővíteni szeretné a Google.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábban



Korábbi szavazások eredményei