LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak

2010.08.13
Címkék:

Az LG Electronics a napokban jelentette be az LG Wink - az élénk színekben pompázó, teljes érintõképernyõs - mobiltelefon-szériájának megjelenését.  

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG Electronics a napokban jelentette be az LG Wink - az élénk színekben pompázó, teljes érintõképernyõs - mobiltelefon-szériájának megjelenését. A készülékek megalkotásakor a kiemelkedõ megjelenést és a sokrétû kapcsolattartási lehetõséget keresõ Z-generációs fiatal mobilfogyasztók egyedi életstílusát tartották szem elõtt.

Az LG Wink sorozat három teljes érintõképernyõs készüléket foglal magában: A Wink T300, a Wink Style T310 és a Wink 3G T320 egyaránt megfelelnek a fiatalabb, illetve az érintõképernyõs telefonokkal elõször ismerkedõ felhasználók igényeinek. Ezekre az igényekre szabott LG Wink sorozat egyszerûsített szöveges üzenetküldõ funkciókat, fejlett zenei alkalmazásokat, bõvebb, a közösségi oldalakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint testreszabható felhasználóbarát kezelõfelület nyújt. A készülék neve a kacsintásra, a közeli barátok közötti meghitt kommunikációra utal, hiszen az LG Wink sorozatot elsõsorban a fiatal mobilhasználóknak tervezték, akik elõszeretettel fejezik ki magukat egyedi stílusban, akár telefonon, vagy a közösségi oldalakon. Õk a Z-generáció, az elnevezés pedig a fejlett nyugati társadalmak 1990-es évek eleje és 2010 között született fiatalokat foglalja magába.

LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak

A Wink telefonok mindegyike könnyen kezelhetõ virtuális QWERTY billentyûzetet kínál, így a fizikai billentyûzet nélkülözésével egyszerûbbé válik a szöveges üzenetküldés. A billentyûzet váltható az álló, illetve fekvõ nézet között, ami még kényelmesebbé teszi az SMS-írást.

Az LG Wink sorozattal egyszerûbb és szórakoztatóbb a közösségi kapcsolattartás, hiszen kezelõfelületét éppen erre a tevékenységre optimalizálták. A felhasználók emellett azonnali üzeneteken keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, további könnyítés még, hogy az e-mail üzenetek témakörökbe szervezve jeleníthetõk meg. Az LG Wink sorozat 3,5 mm-es jack fülhallgató kimenetet, FM-rádiót és microSD kártyát is kapott, így a zenehallgatás terén sem kell kompromisszumot kötnünk. Ha mindehhez hozzávesszük az elegáns, kéttónusú megjelenést és az izgalmas, rajzfilmszerû kezelõfelületet, az LG Wink sorozat egyértelmûen kiemelkedik a teljes érintõképernyõs mobilok mezõnyébõl.

LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak

LG Wink T300
A tökéletesen tenyérbe simuló LG Wink T300 a sorozat legkompaktabb telefonja, és egyben bizonyíték arra, hogy nem minden érintõképernyõs telefon néz ki ugyanúgy. A kompakt kialakítású LG Wink könnyedén zsebbe csúsztatható, ugyanakkor mégis nagy, 2,4 inches kijelzõvel büszkélkedhet.

LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak


LG Wink Style T310
A 2,8 inches LCD-kijelzõvel felszerelt, merész vonalvezetésû LG Wink Style T310 a sorozat legtrendibb tagja. Többféle színben választható, a karakteres elõlap pedig a piacon elérhetõ egyik legegyedibb teljes érintõképernyõs telefonná teszi. A telefon színes kombinációs lehetõségei pontosan találkoznak az ifjú mobilgeneráció önkifejezési igényeivel.


LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak


LG Wink 3G T320
Az LG Wink 3G T320 gyorsabb kapcsolatot és adatátvitelt tesz lehetõvé, hogy a felhasználók mindig csak egy karnyújtásnyira legyenek barátaiktól és családtagjaiktól. Fejlett e-mail funkciója a push kézbesítési technológia legújabb vívmányaira épül, így azonnal figyelmezteti a felhasználót, ha bármelyik e-mail címére üzenet érkezik. Az LG Wink 3G T320 tökéletes választás a Z-generáció mellett a digitális világ aktív felhasználói számára is, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a megjelenés és a hálózati csatlakoztathatóság terén.

Az LG Wink sorozat a negyedik negyedévtõl érhetõ el hazákban. Az LG Wink mobiltelefoncsalád Európa többi országában Cookie néven kerül forgalomba.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei