LG

LG Optimus 4X HD: négy maggal

2012.06.11

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál. Az LG júniusban megkezdi a Mobil Világkongresszuson februárban bemutatott LG Optimus 4X HD forgalmazását, elsőként Európában. A négymagos okostelefon NVIDIA Tegra 3 processzort, True HD IPS kijelzőt és igen erős, 2150 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az LG legújabb Android 4.0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készüléke számos lenyűgöző technikai paraméterrel büszkélkedhet. Villámgyors működését a négymagos 1.5 gigahertzes NVIDIA Tegra 3–as processzorának köszönheti, ami a négy magfal rendelkező okostelefonok körében legnagyobb, 2150 mAh-es akkumulátorral, és a 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel egészül ki. Az MWC óta az LG Optimus 4X HD készülékbe új SiO+ akkumulátortechnológiát, a roppant hasznos Quick Memo funkciót, valamint fejlettebb multimédiás élményt biztosító Media Plex szolgáltatást is beépítettek.

Az LG Optimus 4X HD modell a maximális energiahatékonyság és kiemelkedő teljesítmény érdekében az NVIDIA 4-PLUS-1 négymagos mobilprocesszorával, a Tegra 3-as chippel is felszerelték, amely valójában egy ötödik magot is használ. A kitűnő teljesítmény eléréséhez a Tegra 3 csak akkor működteti mind a négy magot, amikor arra szükség van, készenléti üzemmódban azonban az ötödik, energiatakarékos magot használja. A jövőben egy frissítést követően az LG Optimus 4X HD-n elérhető lesz az Eco Mode üzemmód, amellyel a felhasználó a Tegra 3 bármelyik magját leállíthatja, így az energiafelhasználás és a teljesítmény még jobban kézben tartható lesz. A 2150 mAh-s eltávolítható akkumulátor a fejlett SiO+ technológiának köszönhetően nagyobb energiasűrűséget, ezáltal magasabb teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít anélkül, hogy ez a készülék karcsúságának rovására menne.

/txt/hirek/kepek/LG Optimus 4X HD (4)_20120611.jpg

Az készülék UX felületén elérhető új szolgáltatások egyike a Quick Memo, amely elsőként az Optimus Vu-ban jelent meg, az LG Optimus 4X HD-n viszont már egy újabb verzió fut. A Quick Memo nem egy alkalmazás, hanem az Optimus 4X HD operációs rendszerének integrált része, és bármely alkalmazásból, így például játékokból és videolejátszókból is elérhető. A funkcióval jegyzeteket készíthetünk a kimerevített képernyőre, amelyeket aztán menthetünk, vagy igény szerint meg is oszthatunk. Segítségével a jegyzetekbe URL-címek ágyazhatók, így a webhelyek közvetlenül is elérhetők a felhasználók számára. A Media Plex az Optimus 4X HD legújabb funkciója: olyan szoftveres szolgáltatások gyűjteménye, amelyekkel a képek és a videók a számítógépeken megszokott minőségben jeleníthetők meg az okostelefonunkon. A Media Plex szolgáltatásai közé a következők tartoznak:

  • Az ujjbeggyel történő keresésnek köszönhetően a folyamatjelző sávot megérintve a videó bármely képkockájának előnézete megtekinthető;
  • Az élő nagyítás és kicsinyítés segítségével a videok lejátszása során a felvétel a képernyő megérintésével tetszőlegesen zoomolható;
  • A videosebesség-vezérlési funkcióval pontosan szabályozható a videolejátszás sebessége;
  • A miniatűr lejátszási listával teljes képernyős videolejátszás közben is megtekinthető a játszott videók miniatűrképe.

Az Optimus 4X HD 8 megapixeles hátsó megvilágítású (BSI) kamerájának hasznos új funkciójával több kép közül választhatjuk ki a legjobban sikerült felvételt, akár már rögtön az exponáló gomb felengedése előtti pillanatban készült képet is. Mindemellett az MHL és a DLNA szabványok támogatásának köszönhetően a telefon többféle módon csatlakoztatható televíziókhoz és egyéb otthoni készülékekhez. Az Optimus 4X HD elsőként Európában lesz kapható, először Németországban, még ebben a hónapban.

Árukereső
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 174 585 Ft
BPhone.hu 174 595 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 175 890 Ft
Samsung Galaxy S10+ 128GB Dual G975
Samsung Galaxy S10+ 128GB Dual G975
EUmobil 213 490 Ft
Telefoncenter Webáruház 214 000 Ft
Telefonkirály 214 990 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
EUmobil 87 070 Ft
MobilEx Webáruház 87 580 Ft
BPhone.hu 88 100 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei