LG Optimus 4X HD: négy maggal

2012.06.11| Lg

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál

A továbbfejlesztett UX felülettel rendelkező LG Optimus 4X HD hatalmas teljesítményt, kiváló minőségű IPS kijelzőt és igen erős akkumulátort kínál. Az LG júniusban megkezdi a Mobil Világkongresszuson februárban bemutatott LG Optimus 4X HD forgalmazását, elsőként Európában. A négymagos okostelefon NVIDIA Tegra 3 processzort, True HD IPS kijelzőt és igen erős, 2150 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az LG legújabb Android 4.0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készüléke számos lenyűgöző technikai paraméterrel büszkélkedhet. Villámgyors működését a négymagos 1.5 gigahertzes NVIDIA Tegra 3–as processzorának köszönheti, ami a négy magfal rendelkező okostelefonok körében legnagyobb, 2150 mAh-es akkumulátorral, és a 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel egészül ki. Az MWC óta az LG Optimus 4X HD készülékbe új SiO+ akkumulátortechnológiát, a roppant hasznos Quick Memo funkciót, valamint fejlettebb multimédiás élményt biztosító Media Plex szolgáltatást is beépítettek.

Az LG Optimus 4X HD modell a maximális energiahatékonyság és kiemelkedő teljesítmény érdekében az NVIDIA 4-PLUS-1 négymagos mobilprocesszorával, a Tegra 3-as chippel is felszerelték, amely valójában egy ötödik magot is használ. A kitűnő teljesítmény eléréséhez a Tegra 3 csak akkor működteti mind a négy magot, amikor arra szükség van, készenléti üzemmódban azonban az ötödik, energiatakarékos magot használja. A jövőben egy frissítést követően az LG Optimus 4X HD-n elérhető lesz az Eco Mode üzemmód, amellyel a felhasználó a Tegra 3 bármelyik magját leállíthatja, így az energiafelhasználás és a teljesítmény még jobban kézben tartható lesz. A 2150 mAh-s eltávolítható akkumulátor a fejlett SiO+ technológiának köszönhetően nagyobb energiasűrűséget, ezáltal magasabb teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít anélkül, hogy ez a készülék karcsúságának rovására menne.

LG Optimus 4X HD: négy maggal

Az készülék UX felületén elérhető új szolgáltatások egyike a Quick Memo, amely elsőként az Optimus Vu-ban jelent meg, az LG Optimus 4X HD-n viszont már egy újabb verzió fut. A Quick Memo nem egy alkalmazás, hanem az Optimus 4X HD operációs rendszerének integrált része, és bármely alkalmazásból, így például játékokból és videolejátszókból is elérhető. A funkcióval jegyzeteket készíthetünk a kimerevített képernyőre, amelyeket aztán menthetünk, vagy igény szerint meg is oszthatunk. Segítségével a jegyzetekbe URL-címek ágyazhatók, így a webhelyek közvetlenül is elérhetők a felhasználók számára. A Media Plex az Optimus 4X HD legújabb funkciója: olyan szoftveres szolgáltatások gyűjteménye, amelyekkel a képek és a videók a számítógépeken megszokott minőségben jeleníthetők meg az okostelefonunkon. A Media Plex szolgáltatásai közé a következők tartoznak:

  • Az ujjbeggyel történő keresésnek köszönhetően a folyamatjelző sávot megérintve a videó bármely képkockájának előnézete megtekinthető;
  • Az élő nagyítás és kicsinyítés segítségével a videok lejátszása során a felvétel a képernyő megérintésével tetszőlegesen zoomolható;
  • A videosebesség-vezérlési funkcióval pontosan szabályozható a videolejátszás sebessége;
  • A miniatűr lejátszási listával teljes képernyős videolejátszás közben is megtekinthető a játszott videók miniatűrképe.

Az Optimus 4X HD 8 megapixeles hátsó megvilágítású (BSI) kamerájának hasznos új funkciójával több kép közül választhatjuk ki a legjobban sikerült felvételt, akár már rögtön az exponáló gomb felengedése előtti pillanatban készült képet is. Mindemellett az MHL és a DLNA szabványok támogatásának köszönhetően a telefon többféle módon csatlakoztatható televíziókhoz és egyéb otthoni készülékekhez. Az Optimus 4X HD elsőként Európában lesz kapható, először Németországban, még ebben a hónapban.

Árukereső
Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 6GB RAM Dual
Coolmobile.hu 94 900 Ft
e-Stock Webáruház és Szaküzlet 97 000 Ft
MobilAkciók.hu Webáruház 99 900 Ft
Huawei P40 Lite E 64GB Dual
Huawei P40 Lite E 64GB Dual
EUmobil 41 990 Ft
i-Shop Webáruház 42 440 Ft
Telefoncenter Webáruház 42 800 Ft
Huawei P Smart 2019 64GB
Huawei P Smart 2019 64GB
eMAG 49 990 Ft
i-Shop Webáruház 51 840 Ft
FirstPhone.hu 52 900 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei