Legújabb 8 Gen 1-gyel jön az új Motorola

2021.11.30| PhoneArena

Chen Jin által megerősítést nyert, hogy a Moto Edge 30 Ultra az új csúcskategóriás lapkakészlettel lesz ellátva.

November elején kiszivárgott, hogy a Motorola készül a következő zászlóshajójának a piacra dobására, ami nem más lesz, mint a Moto Edge 30 Ultra. Már az akkori szivárgások is utaltak a prémium minőségre és a csúcskategóriás specifikációkra, ami a mai nappal be is igazolódott, mivel a Qualcomm következő csúcskategóriás lapkakészletével, a Snapdragon 8 Gen 1-gyel lesz ellátva. Pár nappal ezelőtt kiderült a 8 Gen 1 referenciaértékei, így már biztos, hogy a nemrég bejelentett Dimensity 9000 lapkakészlettel fog vetekedni.

Legújabb 8 Gen 1-gyel jön az új Motorola

Ezekből kifolyólag még több okunk van azt feltételezni, hogy a Moto Edge 30 Ultra lesz az első okostelefon, amely a Snapdragon 8 Gen 1-gyel fog rendelkezni. A Lenovo China vezérigazgatója, Chen Jin a Weibo oldalán osztotta meg a Motorola közelgő zászlóshajójának a lapkakészlettét, és ezzel megerősítést nyert a korábbi pletyka, miszerint a legújabb Qualcomm SoC-cal lesz ellátva.

Állítólag a Moto Edge 30 egy 50 MP-es főkamerával és egy 50 MP-es periszkópos teleobjektívvel lesz ellátva, illetve az előlapon egy 60 MP-es szelfikamera kap majd helyet. Ami a képernyőt illeti, egy 6,67 hüvelykes FHD + felbontású OLED panellal fog érkezni, ami képes a 144 Hz-es frissítési gyakoriságra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei