Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

2019.06.01| Telefonguru

Az S100 Apex szinte minden fizikai behatásnak ellenáll, 128 gigabájt tárhellyel és gyönyörű kijelzővel érhető el hazánkban.

Hazánk egyik új üdvöskéje, a strapamobilokat forgalmazó iHunt csúcsmobilja már elérhető. A gyártónál az S széria a Strong, avagy erős márkanév rövidítést viseli, az S100 Apex pedig hatalmas mérföldkő a cég életében, eddig ugyanis inkább alacsonyabb árszegmensben és szolidabb hardveres tudással kínáltak okostelefonokat.

6 gigabájt RAM-mal és a legutolsó generációs processzorral, mesterséges intelligenciával vértezték fel a telefont. Az iHunt S100 Apex full HD+ felbontású kijelzője Super AMOLED alapokon nyugszik, így a 6.2 colos panel vibráló színeket és igazi koromfeketét biztosít a felhasználóknak, ráadásul a kialakításnak köszönhetően víz alatt is kiválóan használható marad.  A Helio P60 processzor nyolc maggal dolgozik a gyorsaságért.

Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

A hátlapra dual kamerarendszerként a Samsung két, egyenként 16 és 8 megapixeles szenzora került, így a képek minősége felől nem lehet kétségünk, a nap bármely szakaszában megfelelő képek születhetnek, önarcképet pedig a Sonytól származó, 8 megapixeles optikával készíthetünk.

Az iHunt S100 Apex tehát kiváló alternatíva lehet a sokat utazók, az iskolások számára, de építkezéseken és sportolás közben is nagy hasznát veheti bárki az IP68-as szabványú, víz-, por- és ütésálló burkolatnak. A telefon még az extrém időt is kibírja, -55-+70 fokig túlél, de -30-+60 fokig gond nélkül működőképes és használható marad, ehhez pedig nem társul feleslegesen vastag készülékház, cserébe a matt üveg hátlap igazán egyedi és megkapó látvány.

Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az ujjlenyomat-olvasó a csavarokkal rögzített, erősített fém kereten kapott helyet, így a kényelmesebb megoldás és gyorsabb munkát biztosít a hátlapi kialakításokhoz képest. Az ujjlenyomat-olvasón kívül az intelligens arcalapú feloldást is lehet választani. A méretes akkumulátorhoz vezeték nélküli és gyorstöltés funkció is tartozik, hogy sose kelljen a töltő mellett várakozni.

Az iHunt S100 Apex stapamobil elérhető és most akciósan rendelhető a cég weboldalán, tesztünk pedig itt olvasható.

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei