Küldj egy hold jelet a Messenger sötét módhoz!

2019.03.04| XDA Developers

Egy egyszerű trükkel bekapcsolható a Facebook Messengerben a sötét mód.

A Facebook Messenger a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, ezért is érthetetlen, hogy miért nincs évek óta éjszakai mód benne. Egy most leleplezett Easter Eggnek köszönhetően Android és iOS rendszeren is szinte mindenki számára elérhető az éjszakai mód, ahogy azt az XDA-t olvasva megtudtuk.

A megoldás nagyon egyszerű, egy Messenger kontakt számára egy hold jelet kell csak küldeni. Ekkor holdak esnek le a képernyő tetejéről, a rendszertájékoztat, hogy megtaláltuk a sötét módot és voilá, a saját profilunk alatt máris be-, illetve kikapcsolható a szemkímélő lehetőség.

Küldj egy hold jelet a Messenger sötét módhoz!

Ha ez nem történik meg – mint szerkesztőségünk egyik tagjával –, akkor ki kell lépni a programból, majd vissza és újra a hold jelre nyomni hosszan. Ha még most sem megy, akkor érdemes többször elküldeni az emojit, esetleg újraindítani a telefont, ellenőrizni, hogy a legújabb verziójú Messenger fut-e a készüléken. Ha ezek egyike sem jön be, akkor kénytelenek vagyunk várni, mert a Facebook sorban kapcsolja be ezt a funkciót a profilokban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei