Klikk: internet minden hagyományos telefonra

2011.04.05
Címkék:

A Telenor új Klikk szolgáltatásával a hagyományos telefonnal rendelkezők számára is könnyen elérhetővé kívánja tenni az internetet. A Klikk szolgáltatásra regisztrálók az első három hónapban havidíj nélkül, 100 MB-os/hó adatcsomag mellett próbálhatják ki a világháló nyújtotta lehetőségeket. Az egyszerűbb használatot a mobilra optimalizált és gyors Opera Mini böngésző biztosítja.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Telenor közelmúltban, Magyarországon végzett kutatásai szerint az internetképes telefonnal rendelkező megkérdezett felhasználók leginkább a kényelmes, helyhez kötöttség nélküli, gyors információszerzés miatt használják mobiltelefonjukon az internetet. A válaszadók főként utazás közben (58%), de otthon (40%) és a munkahelyükön is csatlakoznak a világhálóra készülékükkel. A Telenor tapasztalatai azt mutatják, hogy aki megismerkedik az internet adta lehetőségekkel, jó eséllyel válik rendszeres felhasználóvá. A Klikk azt hivatott bizonyítani, hogy a mobilinternetezés nem csak az okostelefon használók kiváltsága.

A Klikk szolgáltatás egyszerűen, számlás és kártyás előfizetéssel is igénybe vehető, kivéve a MobilKvartett, Menedzser, Internet, illetve djuice és Red Bull Mobile tarifacsomagokkal. A megrendeléshez egy a 1750-es számra küldött, díjmentes SMS szükséges. A három hónapos tesztidőszak letelte után a szolgáltatás havidíja bruttó 990 forint. Az előfizetőknek nem kell aggódniuk a magas számla miatt sem, mivel a 100 MB-os belföldi keret felhasználását követően a forgalmi díj belföldön 0 forint, tehát nincs túlszámlázás, csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti a szolgáltató.

Klikk: internet minden hagyományos telefonra

A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme a mobiltelefonra optimalizált, ingyenesen letölthető Opera Mini böngésző, amelyen hét olyan, az egyszerűbb használat érdekében előre beállított oldal is szerepel, amelyeket gyakrabban látogatnak a felhasználók. Közöttük található - a Telenor mobil oldala mellett - a Facebook, a Gmail, valamint több széles körben ismert híroldal is (Index, Startlap). Ezeken túl a felhasználó is beállíthatja kedvenc honlapjait.

„Az Opera Mini a világ legnépszerűbb mobil böngészője, 90 millió lelkes felhasználóval” – nyilatkozta Lars Boilesen, az Opera Software vezérigazgatója. „Egyszerű recepttel sikerült megnyernünk őket: rendkívül gyors internetelérést biztosítunk számukra bármilyen mobil eszközről. Ezzel megváltoztattuk a mobil web világát. Arra számítunk, hogy a Telenor Opera Mini technológiára épülő Klikk szolgáltatása Magyarországon is átalakítja a mobiltelefonon történő internetezést.”

Az Opera Mini, amely már több mint háromezer készüléktípusra érhető el, hazánkban is egyre kedveltebb a mobiltelefonon internetezők körében. Az Opera Mini adattömörítési technológiájával a weboldalakat a kisebb képernyőhöz igazítja, így jobb felhasználói élményt nyújt. Ráadásul akár hatszor gyorsabb egyes társainál, és kisebb adatforgalmat bonyolít, így rendkívül takarékos is. Ideális választás azok számára, akik még csak most ismerkednek a mobiltelefonon való böngészéssel.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei