Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

2019.04.02| Android Authority

Android rendszerre is végre elérhető a Spark alkalmazás, amely talán még a most elkaszált Inboxnál is jobb.

2019. április 2-án búcsút intünk a valóban elsőosztályú e-mail kezelő programnak, azonban szomorkodásra nincs ok, helyette ajánljuk a Spark klienst, amely iOS és MacOS-en már bizonyított. Az Inboxhoz hasonlóan az „újdonság” is a felhasználói élményre gyúr, okosabb akar lenni a felhasználónál, hogy minél jobban rendezze és priorizálja e-mailjeinket. A Spark annyira hasonlít a megszüntetett appra, hogy utóbbi felhasználói otthonosan érezhetik magukat kezelés közben.

Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

Olyan okos funkciókkal is rendelkezik a Spark, mint az e-mailek késleltetése, a későbbi küldés, az emlékeztetők az elküldött üzenetek nyomon követésére, rögzítés vagy intelligens keresési lehetőségek. Alapértelmezés szerint a Smart Inboxba kerülnek az érkező levelek, ezeket a program szelektálja, rendezi csoportokba, valamint fontossági sorrendet is felállít az időrendi helyett. Ezen intelligens funkciók kiterjednek az app értesítéseire is, így nem jelez percenként a Spark, csak a fontos e-maileket jelzi, így könnyebb a munkára koncentrálni és nem elveszni a sok hírlevél és spam között. Ezen okos lehetőségek természetesen kikapcsolhatók a beállításokban, de emellett a Spark minden részlete személyre szabható, az általános megjelenés, van gesztusvezérlés is.

Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

A Spark egyik legjobb tulajdonsága, hogy abszolút cross-platform és elmenti a különböző e-mail címeket, így egyetlen bejelentkezéssel az összes fiókhoz hozzáférhet a felhasználó másik készüléken is, nem szükséges mindig újra és újra az összest beállítani. A Sparknak kifejezetten csapatok számára készült szolgáltatásai is vannak. Ha egy szervezet úgy dönt, hogy használja az e-mail klienst, együtt dolgozhat a munkatársaival úgy, hogy valós idejű e-mailt szerkeszthetnek, valamint bizonyos feladatok is delegálhatók közvetlenül az appból. Egy próbát megér a Spark, töltsd le, próbáld ki!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei