Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

2019.04.02| Android Authority

Android rendszerre is végre elérhető a Spark alkalmazás, amely talán még a most elkaszált Inboxnál is jobb.

2019. április 2-án búcsút intünk a valóban elsőosztályú e-mail kezelő programnak, azonban szomorkodásra nincs ok, helyette ajánljuk a Spark klienst, amely iOS és MacOS-en már bizonyított. Az Inboxhoz hasonlóan az „újdonság” is a felhasználói élményre gyúr, okosabb akar lenni a felhasználónál, hogy minél jobban rendezze és priorizálja e-mailjeinket. A Spark annyira hasonlít a megszüntetett appra, hogy utóbbi felhasználói otthonosan érezhetik magukat kezelés közben.

Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

Olyan okos funkciókkal is rendelkezik a Spark, mint az e-mailek késleltetése, a későbbi küldés, az emlékeztetők az elküldött üzenetek nyomon követésére, rögzítés vagy intelligens keresési lehetőségek. Alapértelmezés szerint a Smart Inboxba kerülnek az érkező levelek, ezeket a program szelektálja, rendezi csoportokba, valamint fontossági sorrendet is felállít az időrendi helyett. Ezen intelligens funkciók kiterjednek az app értesítéseire is, így nem jelez percenként a Spark, csak a fontos e-maileket jelzi, így könnyebb a munkára koncentrálni és nem elveszni a sok hírlevél és spam között. Ezen okos lehetőségek természetesen kikapcsolhatók a beállításokban, de emellett a Spark minden részlete személyre szabható, az általános megjelenés, van gesztusvezérlés is.

Kinyírták az Inboxot, itt a Spark!

A Spark egyik legjobb tulajdonsága, hogy abszolút cross-platform és elmenti a különböző e-mail címeket, így egyetlen bejelentkezéssel az összes fiókhoz hozzáférhet a felhasználó másik készüléken is, nem szükséges mindig újra és újra az összest beállítani. A Sparknak kifejezetten csapatok számára készült szolgáltatásai is vannak. Ha egy szervezet úgy dönt, hogy használja az e-mail klienst, együtt dolgozhat a munkatársaival úgy, hogy valós idejű e-mailt szerkeszthetnek, valamint bizonyos feladatok is delegálhatók közvetlenül az appból. Egy próbát megér a Spark, töltsd le, próbáld ki!

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei