Kinek és mikor jó választás az alumíniumkerítés?

2024.04.15
Címkék:

A kerítés lényeges és meglehetősen kényes eleme az ingatlanoknak, hiszen nem csupán annak körülhatárolására szolgál, hanem az esztétika és a stílus, valamint a biztonság szempontjából is meghatározó, de kifejezhet egyfajta státuszt is.

Sokan az építkezés során szembesülnek azzal, hogy milyen költséges lehet egy igényesen kivitelezett kerítés. Sokféle kerítés készülhet a változatosság jegyében különböző magasságokban – a betekintést engedő típusoktól a privát szféra védelmét biztosító zárt kerítésekig, illetve az egyszerű vagy díszes fakerítésektől a cirádás kovácsoltvas típusokon át a modern minimalista alumíniumkerítésekig.

 

Ízlésünk és anyagi lehetőségeink szerint választhatunk, azonban igyekezzünk az épülethez és a környezethez leginkább illő gondozásmentes kerítés mellett dönteni. Mutatjuk, miért, illetve melyik az, amely valamennyi kritériumnak megfelel!

 

Ne legyen rá gondod!

 

Vitathatatlan, hogy egy kerítés minősíti az ingatlant, így egy esetleges eladásnál is sokat nyomhat a latban. Egy esztétikus, rendezett telket határoló építményre jól esik ránézni, nem mindegy azonban, hogy ezt mennyi munkával érhetjük el.

Kinek és mikor jó választás az alumíniumkerítés?

Kezdetben általában minden típusú kerítés jól mutat, azonban az évek során sokat veszíthet a szépségéből, amennyiben elfeledkezünk a karbantartásról. Sokan teszik le a voksukat a természetes szépségű és változatosan készíthető fakerítések mellett, de vajon tisztában vannak-e annak magas karbantartási igényével?

 

Rohanó világunkban kevés idő jut a ház karbantartási munkáira, ezért olyan anyagokat igyekszünk választani, amelyek ezt nem igénylik. Nincs ez másként a kerítések esetében sem, és ma már szerencsére többféle gondozásmentes alternatíva közül választhatunk.

 

Miért jó választás az alumíniumkerítés?

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

Az alukerítések tartós, strapabíró és időálló opciót kínálnak azoknak, akik modern környezetbe szeretnének megoldást az ingatlanuk körbekerítésére. Nem csupán hosszú élettartamot garantálnak, hanem biztosítják ezt úgy, hogy ápolást egyáltalán nem igényelnek ez idő alatt.

 

Így tehát elfelejthetjük az idő- és munkaigényes, valamint drága utókezelést, és elégedetten dőlhetünk hátra, játszhatunk a számítógépen jó munkát kívánva a szomszédnak, aki nekiáll a kerítése festésének.

 

Az alumínium ellenálló az időjárás viszontagságaival, a napsugárzással, a csapadékkal, a faggyal, a széllel és a viharokkal szemben, megőrzi színét, formáját és szépségét. További előnye, hogy élő kártevők sem ártalmasak rá.

 

Modern alumínium kerítésrendszerek

 

A Kerítés Profil egyszerű vonalvezetésű alumínium kerítésrendszerei minden elemet tartalmaznak, ami a kivitelezéshez szükséges, így akár házilag is elkészíthetők. Tetszőlegesen variálhatók, rakhatók vízszintesen és függőlegesen, lécközökkel és zártan, különféle árnyalatokban.

 

De az aluprofilokból más építményeket is emelhetünk a kertben, például építhetünk belőlük kukatárolót, pergolát, felhasználhatjuk lépcső- és erkélykorlátnak vagy akár kültéri falburkolatnak is.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei