Kin: egyedi mobilok a redmondi óriástól

2010.04.13
Címkék:

A Microsoft bemutatta a Kin One és a Kin Two mobiljait, amelyek a Verizon és a Vodafone szolgáltatóknál kerülnek be a készülékkínálatba hamarosan.  

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Microsoft bemutatta a Kin One és a Kin Two mobiljait, amelyek a Verizon és a Vodafone szolgáltatóknál kerülnek be a készülékkínálatba hamarosan. Mindkét készülék a Pink Project modellje, elõzõleg Turtle és Pure néven ismerhettük õket néhány kémfotóról. A Kin One és a Kin Two mobilt is a Sharp készítette, a két telefon közös jellemzõje az integrált közösség szolgáltatások egyszerû elérhetõsége, valamint egy vadiúj fõképernyõ, amely Kin Loop névre hallgat.



A Kin Studio is az újítások között található, ez egy friss szolgáltatás, amely minden új Microsoft telefonban megtalálható lesz és automatikusan menti az üzeneteinket, híváslistánkat, a képeket, videókat és a telefonkönyvi bejegyzéseinket. Érdekes, hogy bár mindkét készülk Windows Phone-ként aposztrofált, egyiken sem Windows Phone 7 OS fut. 

A Microsoft Kin One QVGA felbontású érintõkijelzõt, kompakt és elrejthetõ QWERTY billentyûzetet, 3G és Wi-Fi internetelérhetõséget, Zune által támogatott médialejátszót, egy 5 megapixeles kamerát lumiLED vakuval és 4 gigabájt beépített memóriát kapott a cuki külsõ mellé.

Kin: egyedi mobilok a redmondi óriástól


A Microsoft Kin Two nagyobb tudású és magasabb felszereltségû készülék, ebben ugyanis HVGA felbontású érintõkijelzõ található, valamint a QWERTY gombsora is jóval könnyebben használható a nagyobb méretnek köszönhetõen.

A Kin Two mobilban megtalálható Wi-Fi és 3G internetkapcsolatra lehetõség, Zune által támogatot médialejátszó, 8 megapixeles kamera lumiLED vakuval, amely akár HD minõségben is képes mozgóképeket rögzíteni, valamint a belsõ tárhelye is a duplája a One-hoz képest, így összesen 8 gigabájt memóriával gazdálkodhatnak a jövendõ tulajdonosok.

Kin: egyedi mobilok a redmondi óriástól


A Microsoft Kin One és a Kin Two májustól megvásárolható lesz a Verizon szolgáltatónál, a Vodafone pedig õsszel dobja piacra õket Európában (Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában).


 



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei