Két új iPadet hozott az Apple

2020.09.16| GSM Arena

Az Apple bemutatja az új iPad Air-t az A14 Bionic chipsettel, és frissítette a belépő szintű iPad-et is.

Kezdjük az új iPad Airrel! Friss kialakítású, amelyet egyértelműen az iPad Pro vonal ihletett. A képernyő keretei kisebbek, a port USB-C, már nem Lightning (és egy 20W-os töltőt kapunk a dobozban).

A tablet ugyanolyan méretű, mint elődje, de a kisebb keret miatt most 10,9 hüvelykes, 2360×1640 felbontású Liquid Retina kijelzővel rendelkezik. A TouchID be van építve az új, tetején elhelyezett bekapcsológombba.

Két új iPadet hozott az Apple

Az új iPad Airt az Apple új A14 Bionic lapkakészlete hajtja, amely várhatóan a leendő iPhone 12 családban is dolgozni fog, amikor az év végén megjelenik. Az A14 az egészen elképesztőnek számító, 5nm-es folyamatra épül, és az iparágban elsőként érte el ezt a mérföldkövet. 6 magos processzorral rendelkezik, két nagy teljesítményű és négy nagy hatékonyságú maggal, így a teljesítmény 40%-kal javult az előző iPad Airhez képest, míg a GPU 30%-kal gyorsabb.

Két új iPadet hozott az Apple

Hátul ugyanaz a kamera rejtőzik, mint az iPad Pro modelleknél, 12 megapixeles f/1,8 rekesznyílású érzékelő, támogatja a 4K videofelvételt 60 kép/mp sebességgel, adott a 240 kép/mp slow motion rögzítés és a jobb videóstabilizálás is. Szelfikhez 7 megapixeles kamerát kaptunk f/2.0 rekesszel és 1080p videóval 60 kép/mp sebességgel.

Két új iPadet hozott az Apple

A táblagépen Wi-Fi 6 van a fedélzeten, sztereó hangszórókkal és az Apple Pencil támogatásával, amely mágnesesen csatlakozik az oldalhoz párosítás, töltés és tárolás céljából. Az Apple lebegő billentyűzet tokot is kínál majd hozzá.

Az új iPad Air, amely az iPadOS 14 rendszert futtatja, ezüst, világosszürke, rózsaarany, zöld és égkék színben lesz kapható 599 USD-tól (csak Wi-Fi-nél) vagy 729 USD-től (Wi-Fi + mobilnet) 64 GB táhhellyel, de 256 GB-os tárhellyel is kínálják, 749 USD / 879 USD áron. Az új iPad Air gyakorlatilag nem más, minta 2018-as iPad Pro csak épp Face ID nélkül, viszont szép, színes kínálattal.

A belépő szintű, nyolcadik generációs iPad (2020) az A12 Bionic lapkakészletet kapta meg, 6 magos CPU-val és 4 magos GPU-val, egyébként pontosan megegyezik az előddel, a 10,2 hüvelykes kijelzővel és a nagy kerettel együtt. Az ár is változatlan maradt: 329 dollár a csak Wi-Fi-t használó modell esetében, és 459 dollár a Wi-Fi + mobilnet modell esetében.

Két új iPadet hozott az Apple

Ennyiért azonban csak 32 gigabájt tárhely jár, a 128 gigabájtért már 429/559 dollárt kell kifizetni. Az előrendelések ma kezdődnek, és a 8. generációs iPad pénteken lesz kapható ezüst, világosszürke és arany színben. Összességében mindkét modell az éves kötelező frissítést hozta, de azt stabilan jól.

Két új iPadet hozott az Apple

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei