Képeken a legújabb Realme telefon

2021.12.07| GsmArena
Címkék:

Realme


A TENAA tanúsítványnak köszönhetően megtekinthetjük az RMX3310 kódú Relame okostelefont.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Várhatóan a Realme új okostelefonokat fog a piacra dobni, többek között a zászlóshajó GT 2 Pro-t és a 9i-t. A vállalat még nem árult el túl sok mindent erről a két telefonról, azonban egy új Realme okostelefon is úton van, ami az RMX3310 modellkóddal rendelkezik, és megkapta a TENAA tanúsítványt, így kiderült az eszköz kialakítása és néhány specifikációja is.

A Realme RMX3310 okostelefont a Snapdragon 888 lapkakészlet hajthatja 8 és 12 GB RAM-mal, illetve 128 és 256 GB tárhellyel. A készülék Android operációs rendszert fog futtatni, azonban, hogy pontosan melyiket, azt nem árulták el, de remélhetőleg az Android 12-ről van szó.

Képeken a legújabb Realme telefon

Az RMX3310 egy 6,62 hüvelykes FullHD + felbontású AMOLED képernyővel fog érkezni, amiben elhelyezésre került az ujjlenyomat olvasó is. Az okoskészülék hátlapja leginkább a GT Neo 2-re emlékeztet, továbbá egy három kamerából álló egység került elhelyezésre, melyek közül a főkamera 50 MP-es lesz, ehhez csatlakozik egy 8 MP-es és egy 2 MP-es modul is. Az előlapon egy 16 MP-es szelfi kamera kap helyet.

A TENAA listája alapján egy 5000 mAh-es akkumulátorral fog rendelkezni az újonnan érkező RXM3310, továbbá támogatni fogja az 5G hálózatot, valamint fekete, fehér, kék és zöld színben lesz elérhető.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei