Kémfotón a Xiaomi összehajtható prototípusa

2021.01.15| GSM Arena

A Samsung, a Huawei és a Motorola már az összecsukható termékek piacán van és csak idő kérdése, mikor csatlakoznak új cégek.

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi folyamatosan halad ebben az irányba, mivel a kínai metróban lesifotón észleltek egy Galaxy Fold-szerű telefont, amelyen a MIUI 12 futott. Nem vagyunk biztosak a képen látható egység a fejlesztés mely stádiumában lehet, de mivel működőképes, nagy eséllyel a projekt végéhez közelednek a munkával.

Kémfotón a Xiaomi összehajtható prototípusa

A kép csak arról árulkodott, hogy ez az eszköz a MIUI 12 rendszert futtatja, illetve arról, hogy 256 GB belső tárhelye van. Ezen kívül nincs szelfi kamera sem a tetején, sem az alján, sem a sarkában. A bekapcsoló-gomb és a hangerőszabályzó a jobb oldalon található, amikor az eszköz kihajtott állapotban van és ez nagyjából minden, amit tudunk róla.

Kémfotón a Xiaomi összehajtható prototípusa

Nem először hallunk arról, hogy a Xiaomi azt tervezi, hogy összecsukható irányba halad. Még decemberben az iparági bennfentesek kiderítették, hogy a vállalat várhatóan 2021-ben dob piacra egyet az Oppo, a vivo és talán még a Google mellett.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei