Kagyló újratöltve, új Motorola RAZR

2020.09.10| Android Central
Címkék:

Motorola RAZR

,

RAZR 2


Jobb kamerával, processzorral és olcsóbban érkezett a Motorola RAZR utódja, a RAZR 2.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ez akkor is a RAZR 2, ha a gyártó továbbra is RAZR néven futtatja, hiszen ez már a második generáció. Kifinomult kialakítás, Snapdragon 765G chipset és 48 megapixeles kamera jellemzi. A modell Amerikában 1400 dollárért kerül a szolgáltatókhoz.

Az összecsukható telefonok közül az egyik legnosztalgikusabb és talán leginkább használható megoldás a Motorola RAZR volt, ez ugyanis a konkurenciával ellentétben a flipes, avagy kagylós mobilokat hozta vissza a köztudatba. A készülék különlegességét végül a Samsung Galaxy Z Flipje a számos extra tudásával feledésbe merítette, legalábbis Európában.

Kagyló újratöltve, új Motorola RAZR

A Motorola most megpróbálja kijavítani a hibát és egy sokkal jobb terméket dobott a piacra, amelyet egyszerűen „új RAZR”-nek hív. Még akkor is, ha nem akarja a cég RAZR 2-ként emlegetni, nagy eséllyel így nevezi mindenki.

Az új RAZR dizájn szempontjából kissé megváltozott az első generációs modell 2000-es korszakának stílusától, ugyanakkor megőrzi az általános kinézetet és hangulatot is. Üvegből készült, a sarkok lekerekítettebbek, mint korábban. A Motorola az ujjlenyomat-érzékelőt is hátra helyezte az M embléma alá, ami segít optikailag karcsúbbnak látni a telefont. A vezeték nélküli töltés hiánya az egyetlen talán, ami igazán hiányozhat.

A tartósság volt az első RAZR-rel szemben az egyik fő gond, a gyártó apró mechanikai módosítást hajtott végre a stabilabb használatért. A zsanér mechanizmust nem érte nagy átalakítás, de csendesebb lett és a kijelzőt feszesebben tudja tartani, legalábbis 5 évig vagy 200.000 nyitásig biztosan.

A RAZR 2 kijelző maradtak a már ismertek, újra 6.2 colos főképernyő és 2.7 colos előlapi megjelenítővel találjuk szemben magunkat. Szoftveres oldalon már több újdonságra számíthatunk, ilyen például, hogy bármely alkalmazás futtatható az előlapi kijelzőn, akár Spotify, Twitter vagy Gmail is.

Kagyló újratöltve, új Motorola RAZR

A Motorola alapértelmezés szerint 8 alkalmazást választott ki, amelyek tökéletesen működnek így, de már bármit ki is lehet ezeken kívül próbálni, egyedül méretezési gondok miatt találkozhatunk nehézkesebb kezeléssel.

Az új RAZR specifikációiban öröm a Qualcomm Snapdragon 765G chipset megjelenése, a RAM is 6 helyett 8 gigabájtra nőtt, a belső tárhely 256 gigabájt. Az akkumulátor sajnos továbbra is nagyon pici a maga 2800 mAh kapacitásával, bár az előd 2510 mAh-jához képest javulást mutat. Ami a kamerát illeti, az első RAZR kiábrándító, 16 megapixeles fő optikáját 48 megapixel felbontásúra cserélte a vállalat, ehhez optikai képstabilizátor is jár végre, valamint négyszer jobb fényérzékenység, összességében drasztikusan javulást várhatunk fotózás terén.

Kagyló újratöltve, új Motorola RAZR

Az árazásban is sokat javított a Motorola, az új RAZR ugyanis függetlenül 1400 dollárért szerezhető be, ez 100 dollárral kevesebb a jóval gyengébb elődnél. Tekintettel arra, hogy mennyire lehangoló volt a Motorola első próbálkozása a RAZR-rel, izgatottan várjuk, hogy mit tud kezdeni ezzel az új modellel. A frissített dizájnnak és a jobb specifikációknak általában jobb élményt kell eredményezniük, és az alacsonyabb árat is mindig jó látni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei