Jövő héten bemutatkozik a OnePlus 9 RT

2021.10.08| GSM Arena
Címkék:

OnePlus 9 RT


Kikerült a OnePlus 9 RT hivatalos sajtófotója az október 13-i bemutatkozás előtt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A OnePlus kínálata az utóbbi időben egyre összetettebbé vált és a következő készülék biztosan nem fogja megfordítani ezt a tendenciát. A OnePlus 9 RT-ről beszélünk, amelyet kevesebb, mint egy hét múlva mutat be a gyártó.

A telefon már bekerült egy benchmark adatbázisába és várhatóan az első naptól Android 11-et fog futtatni, állítólag három színben lesz megvásárolható. Alább láthatóak a sajtóképek, amelyek bemutatják a készülék megjelenését, a fő hangsúly a fényképezőgép betéten van.

Jövő héten bemutatkozik a OnePlus 9 RT

Jövő héten bemutatkozik a OnePlus 9 RT

A OnePlus 9 RT alapvetően az áprilisban megjelent OnePlus 9R "T" frissítése. Az RT a pletykák szerint 120 Hz-es képernyőt, 4500 mAh-s akkumulátort és 65 W-os töltést hoz, ezek a funkciók megegyeznek elődjével.

A nagy frissítés lehet a fő kameraérzékelő, amely a pletykák szerint a Sony 50 MP IMX766 lesz. A lapkakészlet is frissül Snapdragon 870-ről a 888-ra. A OnePlus 9RT egyelőre csak Indiában és Kínában lesz kapható.

Jövő héten bemutatkozik a OnePlus 9 RT

Frissítés: A OnePlus bejelentette, hogy a 9 RT-t október 13-án mutatja be Kínában, helyi idő szerint 19.30-kor. A cég GIF-et is közzétett, amely megerősíti a kiszivárgott renderelést.

Jövő héten bemutatkozik a OnePlus 9 RT

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei